Dünyaca ünlü sofra ve dekorasyon markalarının Türkiye temsilcisi Grace Brands, Four Seasons Bosphorus ile yaza özel keyifli bir davet gerçekleştirdi. Hande Tokmak Akgerman ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Grace’in Düşler Diyarı’ isimli eğlenceli davette misafirler Four Seasons Bosphorus Executive Şefi Görkem Özkan ve ekibinin hazırladığı muhteşem lezzetleri, Grace Brands’in kurucuları Duygu ve Sanem İçil’in hazırladığı şık ve zarif sofrada deneyimlediler. 

SANEM İÇİL - BURCU ESMERSOY - DUYGU İÇİL

Boğaz’ın yanı başındaki özel konumuyla Four Seasons Bosphorus, Grace Brands ve Hande Tokmak Akgerman ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Grace’in Düşler Diyarı’ daveti cemiyet hayatının önde gelen isimlerini zarif bir davette bir araya getirdi. 

NİL ATASOY - RETO MOSER - SANEM İÇİL - DUYGU İÇİL

Four Seasons Bosphorus  Grace Brands Patisserie’de, 22 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen davete, aralarında Burcu Esmersoy, İlkay Toprak, Şeyda Tosyalı Toprak, Özgecan Tosyalı, Katre Turan, Merve KotilMelis Özer, Aysun Kaba, Melis Ağazat, Billur Saatçi, Tolga Sezgin’in olduğu ünlü isimler katılarak keyifli saatler geçirdi. 

SANEM İLÇİ - İLKAY TOPRAK - DUYGU İÇİL

Four Seasons Hotel Bosphorus’un yaratıcı Executive Chef’i Görkem Özkan’ın davete özel olarak hazırladığı menüde, misafirler “poke bowl” ile Asya lezzetlerini deneyimlediler.

SANEM İÇİL - ŞEYDA TOSYALI TOPRAK - ÖZGECAN TOSYALI - DUYGU İÇİL

Menüde yer alan, fesleğen ile marine kabak dilimleri, yanık avokado, balzamik marineli orman meyveleri eşliğinde sunulan''Stracciatella'' peyniri misafirlerin beğenisi kazandı. Menüde ayrıca “bao bun” ördek konfi, yaban mantarlı risotto, dana bonfile “Wellington” ve reyhan ile demlendirilmiş lagos balığı farklı lezzetleriyle konukları adeta lezzet yolculuğuna çıkardı.

KATRE TURAN

Grace Brands’in kurucuları Duygu ve Sanem İçil’in hazırladığı zarif sofrada bu özel menüyü deneyimleme imkânı bulan davetliler, yaza güzel bir başlangıç yapmanın keyfini yaşadı. 

MERVE KOTİL

MELİS ÖZER

AYSUN KABA

SANEM İÇİL - MELİS AĞAZAT - DUYGU İÇİL

BİLLUR SAATÇİ

BURCU ESMERSOY

CANSIN HACISOYU

EYLEM İPEK

HİLAL ÖZDEMİR BABACAN

NİLAY YALÇINKAYA

SANEM İÇİL - TOLGA SEZGİN - HANDE TOKMAN AKGERMAN - DUYGU İÇİL

Editör: MURAT ÖZER