Gerçekten özgün hissettiğin ilk an ne zamandı? Ray-Ban logosunu tamamlayan Genuine Since 1937 ifadesi, bu sezon gerçek benliğinize bürünüp, kendinize has hissettiğiniz anlara gönderme yapan Genuine Since kampanyasına ilham oluyor. Sezona ilham veren Ray-Ban’in “Genuine Since” kampanyası Galataport İstanbul’da düzenlenen özel bir davetle Ray-Ban tutkunlarına tanıtıldı

RAY-BAN YENİ KAMPANYASI “GENUINE SINCE” SİZİ İLK ÖZGÜN HİSSETTİĞİNİZ ANA GÖTÜRÜYOR!

Ray-Ban logosunu tamamlayan Genuine Since 1937 ifadesi, gerçek özünüzü keşfettiğiniz ilk ana gönderme yapan Genuine Since kampanyasına ilham oluyor.

BİRKAN SOKULU - EDA GÜRKAYNAK

Dikkat çekici bir değişim ile daha cesur hale bürünen Ray-Ban “Genuine Since” kampanyası Galataport İstanbul’da düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Kampanya kapsamında Eda Gürkaynak ve Umut Eker’in özgün hissettiği ilk anlardan ilham alarak çektikleri videolar ise davetlilerle birlikte ilk kez etkinlikte izlendi. En cesur, en özgün ve en zamansız anlardan ilham alan video içerikler misafirlerden de tam not aldı. 

EDA GÜRKAYNAK

Dünyanın orijinal trend belirleyicisi Ray-Ban’in sezonun en özgün kampanyası “Genuine Since” etkinliğinde Eda Gürkaynak ve Umut Eker’in yanı sıra Birkan Sokullu, Didem Soydan, Fırat Çelik, Engin Hepileri, Uğur Kurul, Belgin Şimşek de katıldı.

UMUT EKER

Etkinlikte Ray-Ban’in ilk özgün olduğu an, yani 1937’de lansmanı yapılan Aviator modelinden başlayarak çığır açan içbükey lens tasarımına sahip en yeni koleksiyonu Reverse misafirlerin beğenisine sunuldu.

DİDEM SOYDAN 

Müthiş bir deneyim olan hayatı kutlamak için Ray-Ban’den daha iyi bir yol olabilir mi?

GENUINE SINCE: İKİ İKON MEGA İLE SEZONUN İLHAMI

Dikkat çekici bir değişim ile daha cesur hale bürünen Ray-Ban, en ikonik siluetlerinden bazılarını Mega trendine uyarlıyor. Özgünlüğün simgesi olan ikonik Clubmaster, dikkat çekici kaş hattı ve retro stiliyle 80’lere damgasını vurmuştu.

FIRAT ÇELİK 

Clubmaster, öz güvenli duruşu sayesinde yıllarca ünlü düşünürler ve vizyonerlerin favori modeli oldu. Diğer yandan 1952’den beri ikonik tarzın simgesi haline Wayfarer yıllar içerisinde her şeye meydan okuyan ruhu ile ünlendi. 60’ların rock devriminden 80’lerin sanat sahnesine ve 90’ların hip-hop kültürünün zirvesine kadar hep ön planda olan Wayfarer bugün de o zamanlar olduğu gibi alışılmışın dışına çıkmayı başarıyor. Dikkat çekici siluete bürünen bu iki modelin Mega versiyonları, zamansız çekiciliğinden ödün vermeden, cesur bir bakış açısıyla sınırları zorluyor. Kalın asetat çerçevelere eşlik eden geniş saplar ikonik geçmişi havalı ve cesur bir şekilde yorumluyor.

DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ BİR LENS TASARIMI; RAY-BAN REVERSE KOLEKSİYONU

Ray-Ban on yıllardır keşfedilmemişin peşinde gitme cesaretini bir kez daha gösteriyor. Ray-Ban, bu daimi meraktan aldığı güç ile yeni Reverse koleksiyonunda gözlük tasarımlarını adeta kendi ekseni etrafında döndürüyor.

BELGİN ŞİMŞEK

Gelişmiş mühendislik eseri olarak ortaya çıkan bu lensler, yenilikçi teknolojisi sayesinde geleneksel dışbükey şekilden içbükey şekle evriliyor. Sonuncunda da hem refraktif, astigmatik ve prizmatik kapasitesini hem de çözünürlük gücünü optimize eden ezber bozan imza bir tasarım ortaya çıkıyor.

RAY-BAN 

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

Ergonomik çerçeve tasarımları ile geliştirilen Ray-Ban Reverse Aviator, Wayfarer, Caravan ve Boyfriend modelleri elmacık kemiklerini ortaya çıkartarak her yüz şekline uyum sağlıyor ve havalı bir duruş sağlıyor.

ENGİN HEPİLER

Doğayı düşünerek tasarlanan koleksiyonda; %41 biyo bazlı karbon içeriğine sahip biyo bazlı lensler, %67 biyo bazlı karbon içeriğine sahip biyo bazlı asetat çerçeveler ve %100 geri dönüştürülmüş kutu, kart ve temizleme bezi dahil olmak üzere bir dizi alternatif malzeme kullanılıyor.

UĞUR KURUL

Editör: MURAT ÖZER