Cemiyet hayatı Haberleri

cemiyet hayatı haberleri ve güncel cemiyet hayatı gelişmeleri, cemiyet hayatı ile ilgili tüm video, cemiyet hayatı fotoğrafları ve cemiyet hayatı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğindeki Christmas Wonderland, önceki gün Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

İş Dünyası

Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanları Suzan Sabancı ve Linda Wachner’den Mica Ertegün’ün vefatına ilişkin ortak açıklama yaptı.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

SANAT

Grand Hyatt İstanbul, “Grand Art” kapsamında Laura Margarita ve Cengiz Yatağan’ın eserlerinden oluşan sergiye ev sahipliği yapıyor.

CEMİYET

The Peninsula Spa ve Wellness merkezi, Subtle Energies markasının kurucusu Farida Irani ile özel bir davete imza attı...

EĞİTİM

Cemiyet hayatının sevilen iş insanlarından Elif Akyazıcı Girgin rahmetli babası Fahrettin Kerim Akyazıcı anısına Hak Vakfı ile Bahçelievler Belediyesi’ne bağışladıkları...

CEMİYET

Diğdem Şentürk ve Üstün Üstünkaya, The Peninsula Istanbul’un büyülü atmosferinde unutulmaz bir düğün ile evlendiler.

CEMİYET

Parıltı Derneği, İstanbul'un önde gelen gastronomi mekanlarından Develi Florya'nın ev sahipliğinde özel bir yemek düzenledi.

MODA

Özgür Masur, Cumhuriyetimizin 100. yılını, ANATOLIA by ÖZGÜR MASUR koleksiyonunu, Tersane İstanbul’da muhteşem bir defileyle sundu.

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

MODA

Ace Nayman, VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli bir lansman daveti ile tanıttı.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet dünyasının  ünlüleri dünyanın en çok tercih edilen elektrikli araç markası BYD’nin özel davetinde bir araya geldi…