Davetliler Haberleri

davetliler haberleri ve güncel davetliler gelişmeleri, davetliler ile ilgili tüm video, davetliler fotoğrafları ve davetliler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Barbie, NYX Professional Makeup ve Mattel sponsorluğunda; Kanyon AVM’de gerçekleştirilen muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu.

CEMİYET

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

MEKAN

Mandarin Oriental Bodrum’da yer alan Hakkasan, yaz sezonuna Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW sponsorluğunda 'merhaba' dedi.

MODA

Yves Rocher Türkiye, en sevilen ikonik serisi Monoi de Tahiti’nin 35. yılını Bodrum’da keyifli bir davet ile kutladı...

MEKAN

D-Resort Göcek içerisinde yer alan D’Breeze’de, D-Resort Executive şefi Aydemir Yılmaz ve konuk Şef Murat Deniz Temel imzası ile Ege’nin...

MAGAZİN

Magnum, yepyeni lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ı Hande Erçel ev sahipliğinde Frankie Galataport’ta özel bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Pantene yeni ürünü için Soho House Rooftop’ta düzenlenen lansman etkinliği Demet Özdemir’in saçlarının ışıltısı ve Gaye Su Akyol’un unutulmaz canlı...

MAGAZİN

Dünyaca ünlülerin tercihi,  Ligne St. Barth, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikle Karayip yazlarının çarpıcılığını Boğaz’a taşıdı.

MAGAZİN

Herbal Essences, Türkiye’deki ilk marka elçisi Gamze Erçel’i Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleştirdiği etkileyici bir lansmanla duyurdu.

MODA

Türkiye ve dünyadaki müzik sektörünün en güçlü isimlerinin belirlendiği “Power Müzik Ödülleri” sahiplerini buldu.