Gala Haberleri

gala haberleri ve güncel gala gelişmeleri, gala ile ilgili tüm video, gala fotoğrafları ve gala haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

SİNEMA

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı “ATATÜRK” filminin galası Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

EKONOMİ

Bitcoin 34.600$ seviyelerinden alıcı bulurken üst üste sekiz gündür yükselerek ocak ayından bu yana en iyi seriyi yakaladı.

MAGAZİN

Simgesel Ritz Paris, 125. yıldönümünü görkemli salonları ve ışıltılı bahçesinin kalbinde "Gold Gala du Ritz" ile kutladı. 

SPOR

Türkiye Golf Federasyonu ve Azerbaycan Golf Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen "Azerbaycan Zafer Turnuvası" öncesinde, Azerbaycan Golf Federasyonu’nun ev sahipliğinde gala...

DİZİ

TOD'un merakla beklenen yeni orijinal dizisi Sarmaşık Zamanı'nın ilk bölümünün izlendiği galası, İstanbul Soho House’da gerçekleştirildi.

CEMİYET

1948 yılında kurulan Akbank, 75 yıllık dönüşüm ve ilerleme yolculuğunu kutlamak üzere görkemli bir gala etkinliği düzenledi.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

DİZİ

Netflix, sevilen dizisi Kulüp’ün yeni sezonunu dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı.

MODA

Ünlü amfAR Gala Venezia 2023, 3 Eylül Pazar günü Scuola Grande della Misericordia'da gerçekleştirildi.

MAGAZİN

Barbie, NYX Professional Makeup ve Mattel sponsorluğunda; Kanyon AVM’de gerçekleştirilen muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu.

SİNEMA

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, Christopher Nolan’ın merakla beklenen yeni filmi Oppenheimer için UIP Türkiye ile...