Güzellik Haberleri

güzellik haberleri ve güncel güzellik gelişmeleri, güzellik ile ilgili tüm video, güzellik fotoğrafları ve güzellik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Ünlü modeller Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'ndaki Butterfly adlı güzellik merkezinde objektiflere yansıdı.

CEMİYET

The Peninsula Spa ve Wellness merkezi, Subtle Energies markasının kurucusu Farida Irani ile özel bir davete imza attı...

MODA

Yoğun ilgi ile karşılaşan ünlü tasarımcı Philipp Plein, Opmar Optik’in İstinyePark mağazasında güneş gözlüğü koleksiyonunu tanıttı.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

MODA

Lancôme, Louvre Piramidi’nin altında 26 Eylül akşamı olağanüstü bir davete ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile "merhaba" dedi. 

MODA

Yeni M• A• C Studio Radiance Serum-PoweredTM Fondöten’i önceki gün kırmızı (RED) konseptiyle yenilenen İstinyePark mağazasında, Sibil Çetinkaya eşliğinde tanıttı.

MODA

Eski bir kraliyet konutu olan Louvre, sekiz yüzyılı aşkın bir süredir Fransa'nın tarihine tanıklık ediyor.

CEMİYET

Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki brunch'ta Sensai yenilenen ürününü seçkin davetlileriyle buluşturdu.

MAGAZİN

M•A•C, #GösterRenklerini Mesajıyla The Beach of MOMO Dalyan ve The Beach of MOMO Bodrum’da seçili Happy Hour’lara makyaj sponsoru olmanın...

MAGAZİN

Güzellik ve Kişisel Bakımın “En İyileri” 9. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde sahiplerini buldu...

MAGAZİN

Dünyanın 1 numaralı güzellik markası L'Oréal Paris, dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ı güzellik ailesine katmanın mutluluğunu yaşıyor.