Lüks Haberleri

lüks haberleri ve güncel lüks gelişmeleri, lüks ile ilgili tüm video, lüks fotoğrafları ve lüks haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Derimod’un marka yüzü Melis Sezen’in başrolde olduğu yeni sezonunun ilk reklam filmi yayınlandı...

MEKAN

Sunset Hospitality Group (SHG), 2023 Caterer Middle East ödüllerinde Yılın Otel Grubu Ödülünü kazanmanın heyecanını yaşıyor.

MODA

NOCTURNE, global lüks otelciliğin en önemli markalarından Raffles Istanbul ile moda ve lüks konaklama sektörünü iç içe geçiren çok özel...

CEMİYET

Dünyaca ünlü lüks ve niş parfümlerin Türkiye’deki temsilciliğini üstlenen NeoBloom, Acqua di Parma’nın yeni parfümü Zafferano’yu düzenlediği etkinlikle tanıttı.

DEKORASYON

Sakura Mimarlık kurucu ortağı ünlü mimar Sema Yazıcı gelecek hedeflerini HaberChannel.com'a anlattı...

MODA

Ünlü amfAR Gala Venezia 2023, 3 Eylül Pazar günü Scuola Grande della Misericordia'da gerçekleştirildi.

OTOMOBİL

Maserati, pist kullanımı için tasarladığı, 730 HP güce sahip yeni yarış otomobili MCXtrema’nın dünya lansmanını gerçekleştirdi.

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin global satışları, yılın ilk altı ayında yüzde 42’lik artış gösterdi.

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, Ferzan Özpetek’in yönettiği ve yakında gösterilecek kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.

MEKAN

Yalıkavak Marina ve Sunset Hospitality Group işbirliğiyle "Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM" hayata geçiyor.

CEMİYET

Sanitas Spa & Wellness lüks anlayışını ve misafirperverliğini konaklamada da hissettiren, Vakko Hotel and Residence Nişantaşı içerisinde hizmete başladı.

MAGAZİN

Lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.