Mekan Haberleri

mekan haberleri ve güncel mekan gelişmeleri, mekan ile ilgili tüm video, mekan fotoğrafları ve mekan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MEKAN

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, prestijli ödüllere ilişkin açıklamalarda bulundu.

CEMİYET

Shangri-La’nın, 2013'te İstanbul’da kapılarını açan oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümünü Shang Palace’da benzersiz bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Divan Grubu’nun en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, Divan Pub Kanyon'da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

Ecole St. Pierre Hotel tarihin kalbi galata'da 2. kuruluş yılını yeni lezzet ve sunumları ile kutladı...

MEKAN

İstanbul Modern’in içinde yer alan Restoran Modern, İstanbul’un kültür, sanat ve iş çevresini buluşturan büyülü bir akşama ev sahipliği yaptı.

MEKAN

The Peninsula Istanbul’un, tarihî yolcu terminali binasının manzarasıyla büyüleyen terasında bulunan GALLADA ve Topside Barmisafirlerine yenilikçi Türk-Asya mutfağına ait menüsünü...

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 12 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıldı.

İş Dünyası

NG Hotels grubu bünyesinde bulunan NG SAPANCA ve NG ENJOY, enerji ve sürdürülebilirlik yönetimiyle Green Check Altın Sertifikası’nı almaya hak...

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 13 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıyor.

MÜZİK

Her dönem popüler olan hitlerinden oluşan repertuvarıyla büyük ilgi gören Gülben Ergen konserden konsere koşmaya devam ediyor.

CEMİYET

Bu yaz Ege sahillerine Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş damgasını vurdu.