Paylaştı Haberleri

paylaştı haberleri ve güncel paylaştı gelişmeleri, paylaştı ile ilgili tüm video, paylaştı fotoğrafları ve paylaştı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk Türk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonunda astronot arkadaşları ile mutlu oldukları ana ait fotoğraf paylaştı.

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, dün Kuzey Kore tarafından ateşlenen balistik füzeye ilişkin detayları paylaştı.

GÜNCEL

Hamas, 4 günlük geçici ateşkes kapsamında dün serbest bırakılan 13 İsrailli, 10 Taylandlı ve 1 Filipinli olmak üzere toplamda 24...

DİZİ

Prime Video merakla beklenen Mr. & Mrs. Smith dizisinin yayın tarihini duyurdu ve dizinin görsellerini yayınladı...

MAGAZİN

Oyuncu Tolga Yüce, Gmaro'nun ardından dünyaca ünlü yıldızlarla röportajlar yapan Gezno Magazine'e kapak oldu.

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’nin kuzeyinde düzenlenen kara operasyonunun görüntülerini paylaştı.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi. 

GÜNCEL

Hamas’ın silahlı kanadı El-Kassam Tugayları, dün akşam insani sebeplerden serbest bıraktıkları iki rehinenin görüntüsünü paylaştı.

GÜNCEL

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın Sözcüsü Ebu Ubeyde, ellerinde 200 ila 250 civarı esir bulunduğunu ve bunların arasında yabancılarında...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan sınırından sızma girişiminde bulunanların vurulduğu anları yayınladı. İ