Magnum’un gece ve gündüzden aldığı ilhamla hayat bulan yeni lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ın kutlandığı parti Cannes’da gerçekleşti.

HANDE ERÇEL, MAGNUM CANNES PARTİSİNDE BÜYÜLEDİ

Hande Erçel, etkinlik boyunca giydiği iki farklı kıyafetle ilgi odağı oldu.

Her yıl Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen ve tüm dünyadan özel konukları ağırlayan Magnum Cannes partisi, La Croissette’deki Magnum Evi’nde gerçekleşti.

NICOLE SCHERZINGER - JVKE - HANDE ERÇEL 

TikTok yıldızı, şarkıcı ve söz yazarı JVKE’nin ev sahipliğindeki partiye Magnum’un özel davetlileri Eva Longoria, Irina Shayk, Nicole Scherzinger ve Karlie Kloss gibi dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte, Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak Hande Erçel katıldı.

HANDE ERÇEL 

HANDE ERÇEL, DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERİN KATILDIĞI  MAGNUM CANNES PARTİSİNDE GÖZ KAMAŞTIRDI

 Hande Erçel, etkinliğin gündüz akışında Hakan Yıldırım imzalı elbisesiyle göz kamaştırırken, partiye ise gecenin güzelliğine tasarımcının farklı bir tasarımıyla eşlik etti ve ilgi odağı oldu.

EVA LONGORIA - HANDE ERÇEL 

Magnum’un yeni yaz lezzetleri Sunlover ve Starchaser’in kutlandığı gecede davetliler, JVKE’nin NASA katkılarıyla elde edilen Güneş’in çıkarttığı gerçek sesler ile yeniden düzenlediği Golden Hour parçasının yepyeni versiyonu (ft. the Sun) [Sunlover-Starchaser Edit]’i ilk kez dinleme fırsatı buldu. Tiktok’da dünya listelerinde viral olup daha sonra evrensel bir parçaya dönüşen “Golden Hour” şarkısı ile başlayan gece, müzik ve dansla haz dolu anlara sahne oldu.

Editör: MURAT ÖZER