Dokuz günlük bayram tatilinin turizm gelir hedeflerine büyük katkı sağlayacağını söyleyen NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, bayram tatilinin iç pazardaki rezervasyonlara olumlu yansımasına dikkat çekti.

NG ENJOY OUTDOOR POOL

SAPANCA VE AFYON’DA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ

Alarko Holding, 2023 yılında TMS 29 sonrası 28 Milyar TL kombine kâr elde etti... Alarko Holding, 2023 yılında TMS 29 sonrası 28 Milyar TL kombine kâr elde etti...

Hediye Güral Gür, bayrama yönelik kampanyaların ilgi gördüğünü, NG Hotels’in Sapanca ve Afyon otellerinin de havuzları ve yakın mesafede oluşlarıyla yüksek talep aldığını söyledi. NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür,  Kurban Bayramı tatiline ilişkin değerlendirmede bulundu. Dokuz günlük tatilin turizmde güzel bir hareketlilik sağladığını belirten Hediye Güral Gür, bayram kampanyalarına yönelik talebin yoğun olduğunu, tatil planlayanların ise Sapanca ve Afyon bölgelerine rağbet gösterdiğini vurguladı.

HEDİYE GÜRAL GÜR: "BAYRAM TURİZMDE GÜZEL BİR HAREKETLİLİK SAĞLADI" 

“Tüm otellerimizde bayrama özel ailece keyifli vakitler geçirilecek aktivite ve programlar hazırladık” diyen Hediye Güral Gür, Türkiye’nin doğal güzellikler, kültür ve gastronomi açısından çok yüksek bir turizm potansiyeline sahip olduğunun da altını çizdi. 

Hem doğal güzellikleri hem de lokasyonuyla eşsiz bir turizm potansiyeline sahip olan Sapanca, 4 mevsim boyunca popülerliğini koruyarak bayram tatilinde de doğa ile iç içe havuz keyfi yaşamak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor.

NG SAPANCA 

İstanbul’a yakın mesafede oluşuyla tatil planlayanlar tarafından özellikle tercih ediliyor. NG Enjoy ve NG Sapanca, doğayla iç içe bir ortamda huzurlu bir tatil ve SPA uygulamalarıyla arınmışlık yaşatırken Çocuk Panayırı, atölye çalışmaları gibi birçok aktivite ile çocuklara bolca eğlence sunuyor.

Afyon’un tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzeti harmanlayan NG Afyon da yüksek standartları, havuzları ve termal keyfiyle bayram tatilinde de öne çıkıyor.

NG ENJOY SILENT POOL 

NG Afyon’un Kurban Bayramı’nda çocuklara özel olarak oluşturduğu aktivite programında şme oyuncaklardan sanat etkinliklerine ve survivor parkurlarına kadar birçok aktivite yer alıyor.

Editör: MURAT ÖZER