İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, ülkesi ve Letonya’nın Ukrayna’ya İHA üretimi konusunda koalisyon kuracağını belirtti. Shapps, “Karada ve denizde insansız hava araçlarının Ukrayna'da yarattığı etkiyi gördük” dedi.

AB-Elisa Ferreira: "Türkiye’ye deprem bölgeleri için 400 milyon euro destek sağlandı" AB-Elisa Ferreira: "Türkiye’ye deprem bölgeleri için 400 milyon euro destek sağlandı"

İNGİLTERE DIŞİŞLERİ BAKANI GRANT SHAPPS: "KARADA VE DENİZDE İNSANSIZ HAVA ARAÇLARINI  UKRAYNA'DA YARATTIĞI ETKİYİ GÖRDÜK"

İngiltere Savunma Bakanı Shapps, açıklamasında, “Birleşik Krallık ve Letonya uluslararası bir koalisyona ortak liderlik edecek. Birleşik Krallık insansız hava aracı üretimi ve imalatı için 200 milyon sterlin ayırıyor. Karada ve denizde insansız hava araçlarının Ukrayna'da yarattığı etkiyi gördük. İşte bu nedenle, Ukrayna'nın en büyük insansız hava aracı tedarikçisi olan Birleşik Krallık, savaş alanına binlerce insansız hava aracı daha kazandırmak için uluslararası bir koalisyona liderlik edecek” dedi.

Editör: Admin Admin