Dünyanın en büyük moda platformlarından birisi olan LUISAVIAROMA, Türkiye’ye Zorlu AVM’den giriş yaptı

FERYAL GÜLMAN - SEVİM UYAR

Dünyaca ünlü markaların yer aldığı Türkiye’deki ilk LUISAVIAROMA pop-up mağazası, Zorlu AVM Meydan katında moda tutkunlarını bekliyor!

SEVİM UYAR - REVNA DEMİRÖREN - ÇİĞDEM HİTAY

BURCU ESMERSOYCEM MİRAP

Burcu Esmersoy’un ev sahipliği ve LUCCA’nın sunumu ile gerçekleşen açılış kokteyline Revna Demirören, Banu Çarmıklı, Didem Kurdoğlu, Çiğdem Hitay, Feryal Gülman, İpek Özilhan Özkan ve Şule Zorlu gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

BANU ÇARMIKLI

Davetliler, LUISAVIAROMA pop-up mağazasında yer alan dünyaca ünlü markaların Sonbahar/Kış kadın ve erkek koleksiyonlarını incelerken, aynı zamanda alışver yapma imkânı buldular.

İPEK ÖZİLHAN ÖZKAN

LUISAVIAROMA TÜRKİYE’DE!

Personal Shopping hizmeti de sunulan pop-up mağaza, Aralık ayına kadar açık kalacak.

ŞULE ZORLU

LUISAVIAROMA’nın yatırımcısı pozisyonunda bulunan Emir Uyar, markanın geçtiğimiz senelerde dünya çapında %300’e varan bir büyüme kaydettiğini ve Türkiye’nin özellikle online satışlarda en hızlı büyüyen pazarlarından birisi olduğunun dikkatini çekti.

BERRİN ZORLU 

Türk müşterilerine Türkçe web sitesi üzerinden online satış yapan LUISAVIAROMA, pop-up projesinden sonra Türkiye’de ilk mağazasını açmayı hedefliyor.

SUZAN TOPLUSOY

LUISAVIAROMA, her yıl Capri ve St. Barths adalarında organize ettiği UNICEF Yardım Galaları’nda ünlü isimleri ve cemiyet hayatını bir araya getiriyor. Geçen yaz Capri’de gerçekleşen gala gecesinde Jennifer Lopez sahne performansı ile herkesi büyülemiş ve Leonardo di Caprio, Vanessa Hudgens,  Casey Affleck, Jared Letto gibi ünlüler katılım göstermişti.

SEVİM UYAR - AYLİN TAHİNCİOĞLU

Editör: MURAT ÖZER