Ziynet Sali yılbaşı gecesi Kıbrıs Lord's Palace Otel'de sahne aldı. Özlem Kaya imzalı gümüş rengi, taşlarla kaplı mini elbisesiyle sahne alan Sali'yi izlemeye gelenler arasında Gonca Vuslateri, Nilgün Belgün, Bekir Aksoy, Nihat Kahveci gibi ünlü isimler vardı.

ZİYNET SALİ: "HAYATA AKIŞINA BIRAKMAYI ÖĞRENDİM"

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Sali, "Kendimi tecrübeli hissediyorum. Dünkü halimle bugünkü bile aynı değil ama cebim duygusal anlamda çok doldu. Maneviyat depom çok dolu." dedi. 2022 yılı ve yeni yılla alakalı konuşan Sali, "Hayatı akışına bırakmayı öğrendim. Çünkü hayat bildiği gibi geliyor. Herkese en başta sağlık diliyorum. Ondan sonrası akıp gidiyor." şeklinde konuştu.

20 yıldır sektörde yer aldığını ifade eden Ziynet Sali, muhabirlerin “Kazancınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki sorusuna eski sanatçılardan yola çıkarak şöyle cevap verdi: “Önümüzde aslında kötü örnekler var. Birçok sanatçı büyüklerimiz yaşlandıkları zaman zor dönemler geçiriyor. Ekonomisini doğru yönetemiyor. Ben böyle sular seller gibi bir durum yok ama iyi yönetenlerdenim. Bu konuda danışmanlık alıyorum”

ÇOCUK İŞLERİNİ AKIŞINI BIRAKTI 

Ziynet Sali’yi müzisyen eşi Erkan Erzurumlu yalnız bırakmadı. Daha önce eşi ile birlikte aynı sahneyi paylaşan Sali, eşiyle sahneleri ayırma kararı almıştı. Sali, bu kararı “İlk sahnelerde gözüm aradı. İyi bir müzisyen sırtımı bayağı ona dayıyormuşum. Müzikal iletişimimizde çok işveli cilveli oluyordu. Şimdi kendi işve ve cilvemle tek başıma kaldım. O kendi projelerine ve yapmak istediklerine odaklandı. Onun içinde benim işlerimden biraz uzaklaşması gerekiyordu” sözleriyle açıkladı. Ünlü sanatçı, yeni yılda çocuk isteyip istemedikleri sorusuna “Ciddi bir durum. Akışıma bıraktım” şeklinde yanıt verdi.

AYNA SALONDA YAN YANA GELMEDİLER

Bir süredir küslük yaşayan Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy, gecede bir araya gelmedi.

Rol aldıkları bir tiyatro oyunu sonrası araları bozulan ikiliden Bekir Aksoy, konunun hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: “Mesleki olarak bir oyun oynadık, ondan sonra oyunumuz bitti. Bir araya gelmek istememek gibi bir durum yok. Profesyonel hayat çok farklı. Belki profesyonel anlamda bir ortamda bulunmayabiliriz ama normal hayatta Nilgün benden bir şey isterse ya da ben ondan bir şey istesem biliyorum ki koştura koştura gideriz. Benim tempom biraz yoğunlaştı. O temponun içinde çok fazla fırsat bulamadım. Onun da öyle. Yapımcımızdan devam edemeyeceğim talebinde bulundum. Küslüğü devam ettirecek bir durumumuz yok. Ayna masada denk gelsek yine konuşurum.”

Editör: MURAT ÖZER