Tasarımlarında kalite ve konforu modern çizgilerle bir arada sunan Konfor, Mueno Koltuk Takımı ile evlerinde değişiklik yapmak isteyenlere, yeni ev dizayn edenlere ve evlenecek olanlara alternatif sunuyor. Göz alıcı tasarımı ile evlere zarafet getiren Mueno Koltuk Takımı, ev dekorasyonunda rahatlığı ve şıklığı bir araya getiriyor. 

GÖZ ALICI TASARIMI İLE EVLERE ZARİF BİR GÖRÜNTÜ KATIYOR

 Trend koleksiyonlarıyla öne çıkan Konfor Mobilya’nın Mueno Koltuk Takımı, üçlü koltuk, ikili koltuk ve berjerden oluşuyor. Üç ayrı ebat ve formdaki koltuklara sahip olan takım, modern buklet dokusu ve zamansız krem rengi ile göz doldururken, işlevselliği ile de öne çıkıyor. 

 HEM RAHAT HEM ŞIK BİR TASARIM 

Rahatlık sağlayan yumuşak oturum katmanı ile yüksek konfor sağlayan Mueno Koltuk Takımı’nda isteğe göre farklı renk ve kumaş çeşitleri kullanılabiliyor. Üçlü koltuktaki relax mekanizma ile geniş oturumun yanı sıra yatak olabilme özelliğine de sahip Mueno Koltuk Takımı, siyah metal ve yüksel ayakları ile modern bir görünümle birlikte temizlikte de büyük bir kolaylık sağlıyor. Farklı renklerde kombin edilebilen ve yumuşacık bir dokuya sahip olan kırlentler de Mueno’nun şıklığını tamamlıyor. 

Mueno Koltuk Takımı’na Konfor mağazalarından ulaşılabiliyor.

Editör: MURAT ÖZER