Marciano İlkbahar-Yaz koleksiyonu bu yıl uzak cennetler, nostaljik yolculuklar ve keşfedilmemiş plajlara yapılan kaçamakların hayalleriyle dolu bir macera ve seyahat tutkusundan ilham alıyor.

Marciano’nun doğal şıklık tarzını devam ettiren koleksiyon, günlük kıyafetlerden albenili ve göz alıcı gece kıyafetlerine dönüşen şık ve kullanışlı parçalar sunuyor.

Şık baskılar ve değerli kumaşlar, modern yaz renklerine eşlik etmeye devam ediyor.

MARCIANO by GUESS İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU!

Kadınlar, feminen kesimler ve modern çizgiler taşıyan göz alıcı giysilerle boy gösterirken erkekler de sade ve bir o kadar da zarif özel dikim detaylar, yüksek performans stili ve temiz hatlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

KADIN KOLEKSİYONU

Duygusal Yolculuk

Bu eskimeyen, feminen tema, nostaljiyi ve modern albeniyi bir araya getiriyor.

Göz alıcı silüetler, kadınsı hatlar, vücudu saran kıyafetler ve ince işlenmiş detaylar taşıyan romantik ve aynı zamanda şık kıyafetler, leopar ve yaprak esintili baskılar, retro motifler ve altın kanat desenleriyle tamamlanıyor.

Yeşil parıltı, limon sarısı, soluk inci ve şeffaf pembeden oluşan renklere parlak kumaşlar ve ince işlenmiş detaylar eşlik ediyor.

Cennet

Dayanılmaz bir cazibeye sahip bu temada egzotik plaj tarzı kadınsı floral bir yaklaşımla buluşuyor.

Kullanışlılığı ve doğal şıklığıyla dikkat çeken uzun ve kısa yazlık elbiseler, dar belli ve özel dikim pantolonlar, güzel ve hafif kumaşlarda hayat bularak zarif ve bir o kadar da umursamaz bir yaz tarzı yaratıyor.

Kaktüs yeşili, uçuk pembe, zen mavisi, mercan, siyah ve nostaljik pembenin tonları, etnik detaylar ve baskıların yanı sıra batik, yaprak ve harikalar diyarı motifleriyle birleşiyor.

Meksika Tulum Macerası

Albenisiyle göz dolduran bu yaz temasıyla ada yaşantısının bronz davetine cevap verin. Hafif, dalgalı kısa etekler, kesik detaylar ve açık omuzlar, ruhani ve aynı zamanda modern bir görüntü oluşturuyor.

Hayat dolu Meksika renk gruplarından ilham alan renk paletine Tulum motifli baskıların yanı sıra menekşe çiçeği, canlı mercan, turuncu ve soluk inci tonları eşlik ediyor.

Örgü detaylar, feminen rötuşlar ve karşı konulmaz kumaşlar bu tarzı tamamlıyor.

ERKEK KOLEKSİYONU

South Hamptons

Rahat zarafetiyle öne çıkan ve özel dikilmiş gibi görünen bu şık temayla Long Island’ın Doğu Yakasından gelen davete cevap verin. Chino şortlar, polo yakalar, kalıplı pantolonlar, gömlekler ve eskimeyen ceketler, muhteşem detaylar ve zamansız maskülen hatlarla tamamlanıyor. Modern kesimlere hafif, kaliteli kumaşlar ve gökyüzü mavisi, şeftali, malibu yeşili ve sarıdan oluşan canlı renk tonları eşlik ediyor.

Akdeniz

Güneşli plajlardan, adalardan, rahat yaz stilinden ve Avrupa tarzı dikimden ilham alan bu huzurlu ve romantik temayla bir Akdeniz macerasına atılın. Hafif gömlekler, katmanlar, chinolar ve rahat şortlar, keskin hatlarla ön plana çıkarılıyor. Havadar, yumuşacık kumaşlar, kaliteli hatlar ve detaylarla tamamlanıyor. Kum beji, mercan parıltısı, mavi zambak ve göl mavisinden oluşan seçkin renk kartelası, günden geceye kolaylıkla geçiş yapmanızı sağlayacak kıyafetleri tamamlıyor.

Öne Çıkanlar:

Renkler: Yeşil parıltı, limon sarısı, soluk inci, şeffaf pembe, menekşe çiçeği, mercan, turuncu, kaktüs yeşili, uçuk pembe, zen mavisi, canlı mercan, siyah, nostaljik pembe. Erkek: Gökyüzü mavisi, şeftali, malibu yeşili, sarı, kum beji, mercan parıltısı, mavi zambak, göl mavisi.

Desenler: Uğurluk, Jackie, altın kanat, leopar, yaprak, içe dönüş, Cennet, batik çarşı, harikalar diyarı, ihtişamlı bahçe, Tulum, ada hayatı. Erkek: Gofre, çizgiler, ince çizgiler.

Kumaşlar: Keten, ipek, jarse, makrome, poplin, deri, pamuk.

Erkek: İnce yün, teknik keten, pamuk, karışımlar, ipek, deri, Supima pamuğu, süet.

Editör: MURAT ÖZER