Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce’nin üstlendiği Hollywood yapımıThe Hope’ (Umut) filmi için basın toplantısı yapıldı.

Rolüyle ters köşe yapacağını söyleyen Erbil, “3-4 yıldan sonra ilk defa bir filmdeyim. Üstelik dram. Senaryo beni çok heyecanlandırdı. Ters köşe bir rol benim için. Tam bir festival projesi oldu” dedi. Ekip ise, hedeflerinin Oscar’ı kazanmak olduğunu belirtti.

MEHMET ALİ ERBİL: "MENDİLLERİNİZ YANINIZA ALIN"

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Türk asıllı Sean GK’in oturduğu, Hollywood yapımı 'The Hope' (Umut) filmi için Bebek'te bir restoranda basın toplantısı gerçekleştirildi. Dram türündeki filmin çekimleri sırasında çok ağladıklarını söyleyen ekip, “Seyirci de izlerken ağlayacak” açıklamasını yaptılar.

'The Hope' filminin basın buluşması, geçtiğimiz günlerde Bebek’te gerçekleşti. Toplantıya yönetmen ve yapımcının yanı sıra oyuncular Mehmet Ali Erbil, Tolga Yüce, Gizem Lidya Denizci, Şebnem Schaefer, Alix Kermes ve Ümit Okur katıldı. 65 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil, filmde hayat verdiği karakterle ters köşe yapacağını söyledi.

SEAN GK: "AMACIMIZ OSCAR KAZANMAK"

Yönetmen Sean GK, “Sapanca ve İstanbul çekimlerimiz bitti. Amerika’da çekilecek bazı sahnelerimiz var. Gelmiş geçmiş en iyi dram filmi olacak. Çok iddialıyız. Oyuncularımız üstün performans gösterdi. Alix de performanslar için ‘Hollywood üstü. Uluslararası oyunculardan çok daha iyiler’ yorumunu yaptı. Amacımız başta Oscar olmak üzere bütün büyük ödülleri kazanmak” şeklinde konuştu.

"UZUN SENELERDİR ÇALIŞIYORMUŞ GİBİYDİK"

ABD'li oyuncu Alix Kermes, filmde rol aldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye’deki çekimlerin son üç gününe katıldım. Her şey mükemmeldi. Oyuncularla sanki uzun senelerdir çalışıyormuşuz gibi bir atmosfer vardı. Ortam da, kaldığımız lokasyon da çok iyiydi. Çekimlerimiz New York ve Minnesota’da devam edecek. Bu projede bulunmaktan çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

"FESTİVALLERDE BAŞARILI OLACAĞIZ"

Maxx Oliver, “Çok başarılı bir proje oldu. Oyuncuların hepsi çok değerli. Festivallerde başarılı olacağına inancımız tam” dedi. Tolga Yüce de “Benim için çok heyecan verici bir proje. Kadromuz çok değerli. Festivallerde yarışmanın da mutluluğunu yaşayacağız” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: MURAT ÖZER