Moda dünyasının ikonik parçalarını yeni sezonda bir araya getiren Melis AğazatKoton koleksiyonu, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve deneyimli moda direktörü Melis Ağazat ev sahipliğindeki özel bir davetle tanıtıldı.

GÜLDEN YILMAZ - MELİS AĞAZAT

Koton Vadi İstanbul mağazasında gerçekleştirilen davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok seçkin sima katılırken, Melis Ağazat x Koton koleksiyonu yoğun ilgi gördü.

MELİS AĞAZAT x KOTON'DAN GÖZ ALICI KOLEKSİYON

Koleksiyonun sezon lansmanında moda ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi.

FERYAL GÜLMAN

MELİS AĞAZAT x KOTON KOLEKSİYONU ÖZEL BİR DAVETLE TANITILDI

Davete katılan Ebru Şallı, Pınar Altuğ Atacan, Aylin Tahincioğlu, Zeynep Üstünel, Feryal Gülman, Arzu Salgı, Meral Yazıcı, Serap Sarı, Suzan Toplusoy, Yonca Ebuzziya ve Hediye Güral Gür gibi isimler, Melis Ağazat’ın koleksiyonundan seçkilerle özel bir alışveriş deneyimi yaşadı. 

ZEYNEP ÜSTÜNEL - İDİL ATAKOL

Melis Ağazat x Koton koleksiyonunda, 1920’li yıllardan 2000’lere uzanan ikonik etek modelleri özel bir yer tutuyor. Melis Ağazat x Koton koleksiyonu, sezonun en trend kombinlerini Vintage Retro, Smart Academia ve Gothic Drama olmak üzere 3 farklı temada birleştiriyor. Koleksiyon 41 parçası aksesuar olmak üzere toplam 184 parçadan oluşuyor. 

AYLİN TAHİNCİOĞLU

Sonbahar- Kış’22-23 sezonunda Melis Ağazat x Koton koleksiyonu, nostaljik anlamını yitirip zamansız hale bürünüyor. Her sezon yeni bir kimlik kazanan vintage stili, zengin kullanım alanlarıyla moda severlerin beğenisine sunuluyor. 

"GOTHIC DRAMA"

Melis Ağazat x Koton koleksiyonunun en iddialı temalarından olan Gothic Drama, mücevher görünümlü parlak taşlar, inci detaylar ile yapılan süslemeleri günümüze yansıtıyor. Bedene oturan yaka detaylı örmeler, dantel gömlekler, midi ve mini etekler, yaka bağlamalı gömleklerin yer aldığı Gothic Drama temasında siyah, beyaz ve kırmızı tonları ön plana çıkıyor. 

ARZU SAVGI

"SMART ACADEMIA"                                                                  

Smart Academia teması, renk kombinasyonları ve zengin ürün içeriğiyle vazgeçilmez kolej ruhunu Melis Ağazat x Koton koleksiyonuna yansıtıyor. Şehirli ve kolejli kadının stilini tamamlayan parçalar kahve, lacivert, zerdeçal, camel ve turuncu tonlardan oluşuyor. Gold, metal düğmeler ve deri tokaların eşlik ettiği koleksiyonda, pileli midi ve mini etekler, saten gömlek, ekoseli tüvit şortlu takımlar sezonun dikkat çeken ekose ve geometrik desenleri ile birleşiyor.

MERAL YAZICI

"VINTAGE RETRO"

Nostaljik anlamını yitirip zamansız bir hale bürünen ve her sezon yeni bir kimlik kazanan Vintage Retro teması, Melis Ağazat x Koton koleksiyonunda sezonun dikkat çeken detayları ile buluşuyor. Gri, kahve, safran ve yeşil tonları koleksiyonun başrol renkleri arasında yer alıyor. Omuzlara eklenen vatkalar ile birlikte oversize kalıplara mini ve midi etekler şık bir görünüm katıyor. 

HEDİYE GÜRAL GÜR

 SUZAN TOPLUSOY

SERAP SARI

YONCA EBUZZİYA

EBRU ŞALLI

PINAR ALTUĞ ATACAN

MELİS AĞAZAT x KOTON KOLEKSİYONU

Editör: MURAT ÖZER