Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bulgari Türkiye Marka Elçisi olarak Seoul'da katıldığı etkinlikte göz kamaştırdı.

SERENAY SARIKAYA 

ORTAK VİZYONLARIN YOLCULUĞU SEOUL'DA BAŞLADI

Bulgari, son vizyoner girişimi olan Bulgari Studio’yu ortaya koymak için enerjik şehir Seoul’u seçti. Bulgari Studio, Bulgari'nin yenilikçi ruhunun çağdaş yaratıcıların dâhiyane yetenekleriyle buluştuğu ve Maison'un ikonu B.zero1'dan ilham alarak oluşturulmuş bir yaratıcılık platformu olarak ön plana çıkıyor. 

SHAWN - LAURA BURDESE - LISA - GIONA 

Etkinlik, ihtişamlı Théâtre des Lumières'de gerçekleşti. Bulgari'nin Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcısı Laura Burdese, gazeteciler, editörler, influencerlar ve Bulgari Marka Elçileri Serenay Sarıkaya, LISA, model Hikari Mori, şarkıcı ve aktör Tomohisa Yamashita gibi global ikonların yer aldığı uluslararası konuklardan oluşan özel bir seyirciye ev sahipliği yaptı. K-pop yıldızı Min Gyu, aktör Alejandro Speitzer, influencer Pia Wurtzbach ve şarkıcı Pierre De Maere de dikkat çeken isimler arasındaydı. Bu dinamik kişilikler, klasikten Rock'a kadar çeşitli tasarımlarda olan efsanevi B.zero1 mücevherleri ile birlikte etkinliğe katıldılar. 

SERENAY SARIKAYA, SEOUL'DA BVLGARI STUDIO'NUN DAVETİNDE NEFES KESTİ

Gece boyunca, hayal güçlerini serbest bırakmak ve yaratıcı ifade biçimlerine beklenmedik bir yaşam vermek üzere iki uluslararası yaratıcı bulunuyordu. Fransız koreograf Sadeck Berrabah, el ve kol hareketlerine odaklanan B.zero1'ın tasarım dili ile diyaloğ içinde, görsel olarak büyüleyici bir performans sergileyerek izleyicileri etkiledi. Daha sonra, çok yönlü bir sanatçı olan Anyma, Bulgari Studio’ya çoklu mekanları kucaklayan bir sesli-görsel canlı şov ile katıldı ve gerçeklik ile hayal arasındaki sınırları aşmayı amaçladı. Anyma bu performansı sırasında, aynı zamanda Grammy ödüllü şarkıcı Delilah Montagu'nun yer aldığı yeni bir müzik parçası olan "After Love"ın dünya prömiyerini yaptı. Bulgari Studio’dan ilham alarak oluşturulmuş özel bir çalma listesi de önde gelen dijital müzik platformlarında yayımlanmaya başlayacak.

İki performans arasında Koreli şarkıcı Lim Kim'in konseri gerçekleşti. Gecenin başında ve sonunda DJ seti ile Ana Kim konukları eğlendirdi ve gecenin özgün, cesur, çığır açan ruhunu temsil etti.

Misafirler, B.zero1'in ikonunun ilk kampanyalarından etkileyici görüntülere kadar uzanan bir anlatı yolu boyunca ilerlediler ve yüzüğün yenilikçi ve öncü ruhunu şekillendiren birçok yönü keşfettiler. Hemen ardından, mücevherlerden saatçiliğe ve deri ürünlere kadar Bulgari'nin en vizyoner yaratımlarından oluşan bir seçki, özel bir sergi alanında sergilendi. Ünlü B.zero1 tasarımının birçok yorumunun yanı sıra, koleksiyonun deneysel doğasını, cesur ve çok yönlü yaratıcı ifadelerin bir yelpazesiyle gösteren Bulgari Bulgari saatler ve Bulgari Roma çantasının tamamı metal olan özel modeli de misafirlerin ilgisini çekti. 

13 Mart'ta Kore'nin modern ve geleneksel yapısının arasındaki buluşmayı simgeleyen mimari anıt Lotte World Tower & Mall'da Anyma’nın özel enstalasyonu açıldı ve 31 Mart’a kadar sergilenecek. 

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

Gelecek odaklı bakış açılarını her zaman kucaklamaya davet eden enstalasyon, Anyma ve B.zero1'in yaratıcı evrenlerini birleştirerek ses ve görseli özenle bir araya getiren DJ-sanatçının performansına bir bakış sundu.

Etkinlik, çok disiplinli platforma katılan yaratıcılarından biri olan Antoni Tudisco'nun imzaladığı global bir dijital kampanyanın yayınlanmasıyla başladı. Videoda, B.zero1'in ayırt edici estetiği yeni, orijinal bir bakış açısı altında yeniden icat edildi. Seul'deki prömiyerinin ardından, Bulgari Studio'nun 2024 boyunca dünya çapındaki çağdaş yaratıcıları içine alarak potansiyelini genişleteceği duyuruldu.

Editör: MURAT ÖZER