Dünyanın en büyük ve en prestijli yat üreticisi Azimut Yachts’in Türkiye distribütörü Karina Marine Group’un, Villa Maçakızı’nda düzenlediği Azimut Türkiye Yaz Buluşması’na , sanat ve cemiyet dünyası büyük ilgi gösterdi.

DÜNYANIN LİDER YAT ÜRETİCİSİ AZIMUT YACHTSIN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ KARİNA MARINE GROUP’UN DÜZENLEDİĞİ  “AZIMUT  TÜRKİYE YAZ BULUŞMASI” YENİDEN TEKNE TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRDİ

MURAT SOYDAŞ - BURCU ERİŞ, CÜNEYT-SEDA GÜLERAY, GİOVANNA VİTELLİ - JAD MİGİLİORİNİ 

Türkiye’de sektör lideri olan Karina Marine Group’un merakla beklenen etkinliği “Azimut Türkiye Yaz Buluşması” Villa Maçakızı’nda olağanüstü bir ilgi ile gerçekleşti.

GİOVANNA VİTELLİ

Azimut Yachts özel tekne koleksiyonunu Türkiye’de başarıyla temsil eden İstanbul merkezli yat satış firması Karina Marine Group tarafından tekne tutkunları ve Azimut Yachts sahiplerinin uzun bir aradan sonra bir araya getirildiği buluşmaya 2 milyar Euro’yu aşan sipariş listesiyle bir rekora imza attığını geçtiğimiz günlerde duyuran Azimut-Benetti‘nin Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli de katıldı.

MESUT - GİLMAN KARADENİZ 

2021 yılında Avrupa’nın ‘’En çok satış yapan Bayisi’’ ödülünü alan Karina Marine Group Genel Müdürü Murat Soydaş ev sahipliğinde yapılan özel davete, iş, sanat ve cemiyet dünyasından Selim Hamamcıoğlu, Jülide-Mehmet Ali Berkman, Ayşegül-Hakan Kodal, Gilman-Mesut Karadeniz, Selda-Aclan Acar, Dilek Hanif, Serdar Oal-Petek Ertüre, ıl Reçber, Sibel Kerimoğlu ve Fatma-Ali Doğan gibi simalar katıldı.

MEHMET ALİ - JULİDE BERKMAN

Dünyada tersaneciliğe yeni bir soluk getiren girişimci lider Azimut-Benetti Group’unun kurucusu ve Başkanı Paolo Vitelli’nin de kızı olan Giovanna Vitelli, Azimut Türkiye’nin başarılı geçen operasyonlarını yerinde görmek ve markanın çıkartacagı yeni modellerin heyecanını Türkiye’deki tekne severlerle paylaşmak için Bodrum’a geldi.

MURAT SOYDAŞ -GIOVANNA VİTELLİ

Karina Marine Group Genel Müdürü Murat Soydaş, “Azimut Yachts’ın geleneksel olarak her yaz düzenlediği “Azimut Yachts Summer Wave” buluşmasını uzun bir aradan sonra yeniden gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Karina Marine Group son bu iki yıl içerisinde Azimut Yachts ile birlikte daha çok büyümeye devam etti. Bu akşam da İtalya’dan bu etkinlik için gelen Azimut-Benetti‘nin Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli’ye grubumuza ve ülkemize olan güveni ve tüm destekleri için bir kez daha teşekkür etmek isteriz. Bu buluşmaları önümüzdeki dönemlerde de hep birlikte umarız artık daha fazla sürdüreceğiz” dedi.

“Azimut Türkiye Yaz Buluşması”nda Borusan Otomotiv BMW Türkiye ve ünlü İtalyan saat markası Panerai de deniz tutkunları ile buluştu.

DİLEK HANİF

Villa Maçakızı’nın eşsiz manzaralı denizinde Azimut Yachts’ın birçok modeli de bu özel gecede yerini aldı.

IŞIL REÇBER

Davetliler Villa Maçakızı’nın İtalyan dahi şefi Carlo Bernardini tarafından hazırlanan ikramlar, kokteyller ve gece boyunca Elif Çağlar caz performansı ile keyifli vakit geçirdiler.

AYŞEGÜL - HAKAN KODAL

FATMA - ALİ DOĞAN 

PETEK ERTURE - SERDAR OAL

DORUKHAN ACAR, ACLAN -SELDA ACAR

Editör: MURAT ÖZER