Türkiye’nin kadın modasının öncü markası adL, sezona iddialı bir giriş yaptı! adL, tasarımkardeşler Raisa ve Vanessa ile birlikte hazırladığı adL x Raisa Vanessa İlkbahar Yaz 2023 koleksiyonunu Hilton İstanbul Bosphorus’un “Tenis Kortu”nda düzenlenen muhteşem bir defileyle tanıttı.

RAISA SASON - ZEHRA IŞIK - VANESSA SASON 

ZEHRA IŞIK - EMRE IŞIK 

Davetliler arasında ünlüler, iş insanları, moda önderleri ve fenomenlerin bulunduğu defile beğeni topladı.

ÇAĞLA ŞİKEL 

TENİS KORTUNDA GÖZ ALICI BİR DEFİLE: adL x RAISA VANESSA

adL x Raisa Vanessa İlkbahar Yaz 2023 koleksiyonunda, adL’nin renkli, feminen ve zamansız kadını, Raisa Vanessa’nın maksimalist şıklığıyla buluşuyor.

Desenlerin renge evrildiği adL x Raisa Vanessa İlkbahar Yaz 2023 koleksiyonu, yeni sezonda gündüzden geceye uzanan konforlu şıklığa odaklanıyor.

Empirme efektlerin, İspanyol paçaların, cut – out detayların, desenli trikoların, crop üstlerin, zincir askıların, çiçek ve yaprak desenlerinin, brode kumaşların, ketenlerin, volanların, asimetrik kesimlerin, püsküllerin, fırfırların ön planda olduğu koleksiyon 70’li yıllara gönderme yapan eğlenceli ve güçlü tavrıyla adeta bir görsel şölen sergiliyor.

Tenis kortunda gerçekleştirdiği defileyle büyük bir heyecan yaratan adL x Raisa Vanessa, hem tasarımları hem de adeta bir şov niteliğindeki koreografisiyle izleyenleri hayran bıraktı.

adL x Raisa Vanessa İlkbahar Yaz 2023 koleksiyonu, adL’nin seçili mağazalarında ve adL.com.tr üzerinden satışta…

Editör: MURAT ÖZER