Tarihi Yarımada manzarasına hakim konumu ile Boğaz’ın en göz alıcı noktalarından birinde yer alan The Peninsula Istanbul’un, SPA bakım menüsünde öne çıkan Monte Carlo merkezli Margy’s markası ile olan işbirliği düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı.

JONATHAN H. CROOK - MARGIE LOMBARD

THE PENINSULA SPA VE WELLNESS MERKEZİ, MARGY’S MARKASININ KURUCUSU MARGIE LOMBARD İLE ÖZEL BİR DAVETE İMZA ATTI

ALARA MİLDON

The Peninsula Istanbul’da 7 Haziran Çarşamba günü The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook ve Margy’s markası kurucusu Margie Lombard ev sahipliğinde gerçekleşen davete Alara - Fatoş Mildon, Arzu Kunt, Nora-Talia Kalpakçıoğlu, Şule Argüder, Tuğçe Peksayar, Ece Nayman,  Leyla Salatova, Mina Ceran, Rüya Büyüktetik gibi isimler katıldı.

ARZU KUNT

Markanın kurucusu Margie Lombard 30 yılı aşkın deneyimi ile cilt bakımının inceliklerini ve püf noktalarını özel yüz bakım demo gösterimi ile aktarırken, Margy’s Monte Carlo markasının imza ürünleri misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti

FATOŞ MİLDON

Dünyaca ünlü Margy’s ürünleri ve cilt bakımları The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nde misafirleri ile buluşuyor.

MARGIE LOMBARD - MARGY'S

THE PENINSULA SPA VE WELLNESS MERKEZİ 

Roma banyoları ve Osmanlı hamamlarından ilhamla tasarlanan The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nde, Zeynep Fadıllıoğlu’nun imza stili ve otelin sanat koleksiyonundan eserler fark yaratıyor.

NORA KALPAKÇIOĞLU

2.500 m² bir alana sahip The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi'nde, sekiz adet bakım odası, iki adet geleneksel Türk hamamı, etkileyici bir aydınlatmaya sahip 25 metre uzunluğunda yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve su altı müzik sistemi, macera duşu, buz çeşmesi ile kapsamlı bir bakım menüsü yer alıyor.

TALIA KALPAKÇIOĞLU

ŞULE ARGÜDER

ÖZGE ARGÜDER

TUĞÇE PEKSAYAR

İLKEM ÖZTÜRK

LEYLA SALATOVA

RÜYA BÜYÜKTETİK

GİZEM OFLAZOĞLU AKAR - GÜRAY AKAR

FÜSUN KURAN

ARZU ÖZAL

ECE NAYMAN

MINA CERAN

Editör: MURAT ÖZER