TISSOT, PRX, Chemin des Tourelles ve Seastar Koleksiyonlarının baş rollerini oynadığı göz alıcı modellerini özel bir etkinlikle tanıttı.

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT - CANSEL ELÇİN 

1853 yılından bu yana İsviçre saatçiliğinin merkezinde yer alan TISSOT, zamanın ötesine geçen geleneğini 9 Mayıs akşamı Babylon Bomonti’de gerçekleştirdiği parti ile taçlandırdı.

NAZMİYE CİHAN 

Bu etkinlikte TISSOT en yeni modellerinin yeni sıra, tasarım tutkusu ve ustalık ile birleşen PRX Koleksiyonu’nu, spor saat koleksiyonunun yeni üyesi Seastar 1000 Quartz 40mm’i ve yeniden tasarlanan Chemin des Tourelles Koleksiyonlarını saat tutkunları ile buluşturdu.

ECEM KÜÇÜKUYGUN 

Bu özel partiye Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Utku Ateş, Savaş Satış, Bora Cengiz, Damla Can, Feride Hilal Akın, Murat Palta, Bertan Berk, Murat Tamgüç gibi isimler katıldı.

Zamanın asla dokunamayacağı saat: Chemin des Tourelles

Tissot'nun İsviçre merkezinin, saatçilik için büyük önem taşıyan Le Locle kasabasında 1907 yılında kurulması zamanın ötesine geçen bir gelenek başlattı. Bu geleneği tanımlayan her zaman tutku, adanmışlık, inovasyon, zamansız tasarım ve ileriye dönük bir ruh oldu. 2023 yılında, her ne kadar değişen dünyaya ayak uydurmuş olsa da aynı gelenek Tissot'yu tanımlamaya devam ediyor. Ve bu kendinden emin karakteri hiçbir saat tazeliğini asla kaybetmeyen klasik Chemin des Tourelles kadar iyi yansıtmıyor. Tissot bu ebedi tasarıma bu yıl yeni bir yaşam üfledi ve çok belirgin olmayan ancak anlamlı dokunuşların yanı sıra teknik özellikleri yükseltilmiş bir otomatik mekanizma ile saati geliştirdi. Bu yeni koleksiyonun da gösterdiği gibi, Chemin des Tourelles her yeni nesilde yaşamın en güzel anlarını ve en büyük başarılarını sembolize etmeye devam edecek. 

CEYDA AKYOL

Chemin des Tourelles koleksiyonunun asıl kimliği temel olarak aynı kalıyor olsa da, mekanik kalbi evrilmeye devam ediyor. Yeni Chemin des Tourelles koleksiyonundaki her model yeni Nivachron Powermatic 80 mekanizmadan güç alıyor. İsviçre yapımı otomatik kalibrenin avantajları arasında, 80 saatlik güç rezervini ve artırılan manyetizma direncini sayabiliriz. 

DAMLA CAN 

Hızla değişen dünyada, Chemin des Tourelles geçmiş, bugün ve gelecek arasındaki tutarlı bağlantıyı yansıtıyor. Kendinden emin, klasik, ebedi... Zamanın asla dokunamayacağı bir başarı sembolü. 

Tissot PRX modern ve retro stilleri bir araya getiriyor 

Şık hatları ve 70'li yılların öncü ruhunu hatırlatan tarzıyla Tissot PRX geçen yıl yeniden piyasaya sürüldüğünde anında bir klasik haline geldi. 1978 tarihli orijinal versiyonun özgür ruhlu, tasarıma öncelik veren tarzı günümüze doğallıkla uyum sağladı. 

FERİDE HİLAL AKIN 

Doğuştan hazır olan Tissot, entegre bilezikli imrenilen paslanmaz çelik spor saatleri ile her  yaştan erkeğe bireyselliklerini ifade etme ve kesinlikle modaya uygun görünme fırsatı  sunuyor. Zaman değişebilir ama ister 70'lerde ister günümüzde, kalıcı bir iz bırakmak, hazırlık ritüelini  hala varış noktası kadar havalı kılıyor. 
Bu yıl Tissot, 70'lerin sonundaki disko çılgınlığından ilham alarak, trend retro-estetiğe sahip  sofistike ve kalbi genç bir parça olan yeni ve yükseltilmiş PRX Automatic'i tanıttı. 

ZEYNEP ALEYNA ŞEN 

İnce, pürüzsüz ve 70'lerin unsurlarını zarif bir şekilde birleştiren bir görünüme sahip olan  iyileştirilmiş PRX Automatic, bir Powermatic 80 mekanizma ve kuvars öncülünden çok daha  keskin bir stil dokunuşuyla birlikte gelir. Sınıfıyla eğlenmek isteyen ve ayırt edici kimliğini ifade  etmek için olağanüstü tasarımın temel unsurlarını kullanan adam için mükemmel. 

İnce silüet, bir gömleğin manşetinin veya bir ceket kolunun altına mükemmel bir şekilde  oturur, seçilen kıyafetle sorunsuz bir şekilde uyum sağlar, ilgi odağını asla çalmaz, giyen  kişinin parlamasını ve her zaman dakik olmasını sağlar. 

BURCU EREN - MURAT PALTA 

Çeşitli renklerde kabartmalı damalı desenli kadranlar ve ayırt edici konik kasası, PRX  Automatic'i son derece giyilebilir, zamansız bir tasarım parçası haline getirerek her  görünüme havalı bir hava katıyor ve herkesin iyi bir zaman geçirmeye son derece hazır  hissetmesini sağlıyor.

Boyutlar ön plana çıkıyor: Tissot 40mm Seastar 1000 Quartz Koleksiyonu

Tissot, şık ve yüksek performanslı Seastar 1000 spor saat koleksiyonunun yeni üyesi 40 mm versiyonu gururla sunar. Seastar 1000 Quartz 40mm, halihazırda piyasada olan Seastar 1000 36mm ve 45,5mm versiyonları arasına mükemmel bir biçimde oturuyor. Bu son derece çok yönlü kasa boyutu, gündüzden geceye rahatça taşınabilecek şık ve cesur bir saat arayışında olan kadınlar ve erkekler için tasarlandı ve aynı zamanda benzersiz teknik performans vaat ediyor. 

Yeni Seastar 1000 Quartz 40mm üç renk temasında sunulacak. Bunlardan ilki siyah lake kadran ve siyah mineral bezelin net, beyaz detaylar ile hiç eskimeyen kombinasyonu. Bunun yanı sıra, beyaz detaylarıyla mavi lake kadranlı ve mavi mineral bezelli bir modeli ve altın rengi detaylarıyla siyah lake kadranlı ve siyah mineral bezelli üst sınıf bir modeli var. 2022 yazında beğeninize sunulan 36 mm kasa boyutunda mavi ve siyah-altın seçenekler de mevcut. 

ADNAN GÜRDAL - ERSAN GÜRDAL 

Seastar 1000 Quartz 40mm modeli ilk gördüğünüz anda ve daha sonraki günlük kullanımlarınızda stili, performansı ve çok yönlülüğüyle öne çıkar. Zarafet ve teknolojinin ahenkli birlikteliğini sergileyen modeller İsviçre saatçiliğinin bilgi birikimini ve ebedi tasarım ilkelerini harmanlar. 

ALİ ARISOY 

ARŞEL KARABIYIK 

BERTAN BERK

BORA CENGİZ

EMRE GÜLEÇ - KAAN YEŞİLBUDAK 

ERDEM ORAYLI 

MURAT TAMGÜÇ 

MURATHAN AKIN 

SAVAŞ SATIŞ

SERDAR BOZOK

UTKU ATEŞ


 

Editör: MURAT ÖZER