Boğaziçi’nin en güzel noktasında yer alan The Grand Tarabya Oteli, Tarabya koyuna hakim manzarasıyla benzersiz bir konumda olan The Brasserie restoranda başlayan caz  brunch’ında ünlü isimleri ağırladı

 BEGÜM GAZİOĞLU BALLI

THE GRAND TARABYA‘NIN PAZAR BRUNCH’INDA BULUŞTULAR

Boğaz’ın en güzel koyu olan Tarabya’da yer alan The Grand Tarabya Oteli’nde, Pazar günleri caz brunch’ları başladı.

ETEL BALER

Tarabya koyunun yemyeşil tepelerine, tarihi konaklarına ve Boğaz’a hakim manzarasıyla etkileyici bir konumda olan The Brasserie restoranda sunulan brunch’ta, bu Pazar cemiyet hayatının ve moda dünyasının sevilen isimleri bir araya geldi. 

NERGİS PEKUYSAL

MİRELA CERİCA

Nergis-Enis Pekuysal, Rüya Büyüktetik-Can Cansağlar, Mirela Cerica- Nader El Chaer, Sibel-Ferruh Karakaşlı, Etel Baler, Begüm Gazioğlu Ballı ve Aslı-Kaan Cüreklibatır’ın katıldığı brunch’ta, hafta sonu güne yayılan lezzetli sofralar, caz melodileri ve dost sohbetleri eşliğinde sonlandırıldı.    

CAN CANSAĞLAR - RÜYA BÜYÜKTETİK

Brunch’ta klasik kahvaltıdan öğle yemeğine uzanan çeşitli lezzetlere, makarnadan dönere, ızgaralardan suşiye özel istasyonlar da eşlik etti.

FERRUH - SİBEL KARAKAŞLI

Trompet ve kontrbastan yükselen caz müziği eşlinde gerçekleşen brunch’ta aileler kış güneşinin ve sohbetin tadını çıkarırken, küçük misafirler ise Gymy Kids’in uzman ekibi eşliğinde birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi.

KAAN - SARP - ZEYNEP - ASLI CÜREKLİBATIR

MİRELA CERİCA - NADER EL CHAER

RÜYA BÜYÜKTETİK - MİRELLA CERİCA

Editör: MURAT ÖZER