Tasarım, moda, gastronomi, seyahat ve kültür-sanat alanlarında okuyucularına rehberlik edecek, koleksiyonluk zamansız sayılarıyla yayıncılık dünyasının önemli temsilcisi olacak nu-look Magazine, sıfır sayısıyla yayın hayatına başladı.

ZEYNEP UNER - MUZAFFR YILDIRIM 

Derginin sıfır sayısının özel daveti nu-look Magazine İmtiyaz Sahibi Muzaffer Yıldırım ve nu-look Magazine Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner ev sahipliğinde Alaçatı’daki The Stay Warehouse’da gerçekleşti.

 Bir “life-style” yayını olarak tanımlanabilecek ve yılda 4 kez formatında basılacak olan bağımsız dergi nu-look Magazine Zeynep Üner’in Genel Yayın Yönetmenliği’nde sıfır sayısıyla okuyucuyla buluştu.

MAYA - CAN - MUZAFFER YILDIRIM 

Derginin imtiyaz sahibi Muzaffer Yıldırım ve Zeynep Üner ev sahipliğinde Alaçatı’daki lansmanda ve sanat dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. 

HELENA SİDİ SARFATİ - AYŞEGÜL YILDIRIM 

Davette Zeynep Üner, “nu-look Magazine yeteneklere işaret eden, tutkulu, samimi, duyarlı, yaşadığı coğrafyadan etkilenen, keşfeden, muzır, gusto sahibi, ironik, heyecanlı yapıda.

ZEYNEP ÜNER

Yılda dört kez, kallavi bir içerikle raflardaki yerimizi almayı hedefliyoruz. Bizi Instagram’a bakma hızıyla tüketemeyeceğiniz kadar çalışarak konu hazırlıyoruz” dedi.

HAKAN TİFTİK 

The Stay Warehouse’da bir araya gelen misafirler lansman için doğanın içinde gizli bir vadiye giderek özel rustik bir ambiyansta Majnoon’un canlı performansı ile eğlendi.

SİNEM GÜVEN - ZEYNEP ÜNER - BERNA SAĞLAM NAİPOĞLU

ARZU UMURDAĞ 

Misafirler ardından otelin etkileyici ambiyansında otelin özel lokal lezzetleriyle geceye devam etti.

ERDİL YAŞAROĞLU - BEGÜM KÜTÜK 

TOÇEV Derneği'nin geleneksel iftar daveti... TOÇEV Derneği'nin geleneksel iftar daveti...

YASİN ORAL 

YASEMİN BEDİR - YASEMİN DEVELİOĞLU

BANU SENYÜCEL - UMUT ELÇİOĞLU

TOLGA SEZGİN 

İSİNSU - CAN KESTELLİ 

AYŞE BARİM 

Editör: MURAT ÖZER