50 yılı aşkın mirası ve özgün kültürüyle öne çıkan adidas Originals, yeni kampanyası Club Originals’ın lansmanı ünlü isimlerin ve marka dostlarının katıldığı özel bir davet ile kutlandı.

HAKAN ATALAY - ONUR DEMİRCAN

Alanında fark yaratan, sıra dışı, cesur ve genç isimleri buluşturan Club Originals’ın lansmanı 10 Mayıs Çarşamba günü Frankhan’da unutulmaz bir etkinlik ile gerçekleşti.

ATAKAN ARSLAN

50 yılı aşkın süredir sokak stilinde trendleri belirleyen adidas, Originals’ın mirasına saygı duruşunda bulunan Club Originals’ın lansmanında, kendine özgü müzik tarzı ile genç neslin yakından takip ettiği Güneş sahne aldı.

GÜNEŞ - KABUS KERİM 

Sonrasında da yılların eksitemediği müzisyenlerden Kabus Kerim, Erkin Koray’ın sevilen şarkılarından Yağmur’u özel olarak hazırladığı versiyonuyla gecede sevenleriyle buluştu.

BADE KARAKOÇ

Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan, kendini ifade etmekten korkmayanların özgün dünyası Club Originals partisine Celil Nalçakan, Mert Demir, Nilperi Şahinkaya, Buçe Buse Kahraman, Cansel Elçin, İbrahim Selim, Şifanur Gül, İpek Yazıcı, Utku Ateş, Bade Karakoç, Cem Pilevneli, Emir Elidemir, İpek Yazıcı, Merve Oflaz, Emre Yusufi,Furkan Kızılay, Sümeyye Aydoğan ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi ünlü isimler katıldı. 

CAN HAKKO

Club Originals hakkında detaylı bilgi için adidas.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

CANDAŞ TOLGA IŞIK

CELİL NALCAKAN

CEM PİLEVNELİ

DOĞUŞ BALBAY

DOĞUŞ ÇABAKÇOR

EMİR ELİDEMİR

EMRE YUSUFİ - NİLPERİ ŞAHİNKAYA

FURKAN KIZILAY - BESTE GÜLDALI

İBRAHİM SELİM

İPEK YAZICI

MERT DEMİR

MERVE OFLAZ

NİLPERİ ŞAHİNKAYA

SÜMEYYE AYDOĞAN

ŞİFANUR GÜL

UTKU ATEŞ

ZEYNEP TUĞÇE - BAYAT - CANSEL ELÇİN

adidas Originals’ın özgün ruhu “Club Originals”, ünlü isimlerin katıldığı partiyle kutlandı...

Editör: MURAT ÖZER