Vakko, ilhamını yazın enerjisinden aldığı, her bir tasarımında aşkı, tutkuyu ve zarafeti kutladığı İlkbahar/Yaz 2024 Kadın Koleksiyonunu birbiriyle iç içe geçen farklı bakış açılarındaki stiller ile kutluyor. 

Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Kadın Koleksiyonu’nda sezonun enerjisini tasarımlarla bütünleştirerek kalite ve şıklığı bir arada sunan sofistike detaylara odaklanıyor. Her bir temanın birbiriyle iç içe geçtiği sezonda, renklerin ve dokuların gücü fark yaratıyor. Koleksiyonda yer alan 4 farklı tema kusursuz bir bütünlüğün eşsiz parçalarını oluşturuyor. 

VAKKO ZARİF VE MODERN ROMANTİZMİ YANSITAN İLKBAHAR/YAZ 2024 KADIN KOLEKSİYONUNU “LOVE STORYKAMPANYASI İLE SUNUYOR

Vakko, sofistike duruşun ön planda olduğu yeni sezon kampanyasında özgün bir stil ve modaya getirdiği zamansız bakış açısını “Love Story” temalı kampanya ile yorumluyor. Sezonun dikkat çeken kampanyasının başrollerinde ünlü oyuncu Klelia Andriolatou ve model Oli Lacey yer alıyor. Kampanya bir yandan klasik Vakko zarafetini, diğer yandan da modern çizgiler taşıyan romantik bir atmosferi yansıtıyor. 

REFİNEMET: RAFİNE BİR DURUŞ

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

Sessiz lüksün dayanılmaz gücünden ilham alan Refinement teması; su yeşili, uçuk sarı, pembe, mavi ve beyazın tüm tonlarıyla aydınlık yaratırken siyah renk aksesuar ve detaylar adeta bir kontur çizerek soft tonların bir gölgesi olarak kendini hatırlatıyor. Koleksiyonun rafine bakış açısını ön plana çıkaran kaşmir ve ipekler, keten ve kotonlar pastel renklerle sofistike bir duruş sergilerken, “sessiz lüks” detayları sakin fakat bir o kadar da güçlü Vakko stilini yansıtıyor. Tema, rafine bir silüet eşliğinde Vakko kadınının kendine olan güveninin simgesi oluyor. Vücuda mesafeli kalıpların hâkim olduğu ceketler, yelekler, pantolonlar ve elbiseler hem yumuşak hem de güçlü bir duruşu yansıtıyor.

ESSENTİALS: HER AN'A UYUMLU RAHAT VE ŞIK PARÇALAR

İlkbahar ve yaz boyunca her tasarımda konforu ve gardıropların en gerekli tasarımlarını sunan ‘Essentials’ temasının temel taşını; günlük şehir yaşamının, iş hayatının ve özel zamanların vazgeçilmezi olan takımlar oluşturuyor. Tek renkli ya da renk bloklarının kullanıldığı göz alıcı parçalar, günün her saati konforlu bir şekilde Vakko kadınına eşlik eden özgün bir tarzın yansıması oluyor. Modanın çerçevelediği şık ve güçlü bir silüet mottosunu benimseyen temada; özel dokuma kumaşlar ve triko örmeler ile farklı şekillerde takımlanabilen parçaların uyumu Vakko farkıyla öne çıkıyor.

SPOTLIGHTS: KUSURSUZ BİR İMZA 

2024 ilkbahar yaz modasının çarpıcı etkisini yepyeni bir yorumla öne çıkaran Spotlights temasında denim efektli kumaşların, sedef baskıların ve degradelerin; ketenler, kotonlar ve trikolar ile buluşmasıyla yepyeni bir yorum ortaya çıkıyor. Yaz sezonunun öne çıkan unsuru danteller ise Vakko imzası taşıyan Spotlights temasının başrolünde yerini alıyor.

MIXOLOGY: DOĞANIN RENKLERİ VAKKO ŞIKLIĞI İLE HARMANLANIYOR

Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Kadın Koleksiyonu’nun en renkli teması olan Mixology, ‘Oh La La’ nidasının eşliğinde yaz neşesini ve renklerin enerjisini vurguluyor. Yaz mevsiminin sımsıcak etkisinin farklı etnik kültürlere yansıyan enerjisinin ve doğanın renklerinin harmanlandığı temada; jean tutkusu, emprimelerin birbiriyle yarıştığı, koton ve ketenlerin birbirleriyle karıştığı sınırsız bir enerji, mutluluk ve neşe saçan çarpıcı renklerle sunuluyor.

‘Moda Vakko’dur diyerek Vakko'nun moda dünyasındaki liderliğini ve yenilikçi ruhunu ön plana çıkaran Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Kadın Koleksiyonu tüm Vakko mağazaları ve www.vakko.com adresinde sunuluyor.

https://www.instagram.com/vakko/?hl=tr

Editör: MURAT ÖZER