Mert Demir aylardır beklenen İstanbul konseri için önceki gece Zorlu PSM sahnesindeydi. Liste başı şarkılarını yüzlerce hayranıyla birlikte söyleyen ünlü müzisyen konserde iki sanatçıyı da sahnesinde ağırladı. Hande Yener ve Mustafa Sandal, Mert Demir’in sahnesine konuk olarak izleyenleri 90’lı yıllara götüren şarkılarını seslendirdi.

MERT DEMİR'DEN UNUTULMAYACAK SÜRPRİZLERİYLE EFSANSE BİR KONSER 

Farklı müzik türlerini bir araya getiren, 2017 senesinden bu yana birçok tarzı ve kimliği müziğinde birleştirerek yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren söz yazarı, besteci ve prodüktör Mert Demir, 8 Mart akşamı Zorlu PSM’de özel bir konser verdi.

Pusulam Rüzgar”, “Antidepresan”, “Ateşe Düştüm” gibi çalışmaları ile hem Türkiye’de hem de dünyada birçok listenin ilk sıralarında yer alan ve son şarkısıAcı Veriyor” ile büyük ses getiren Mert Demir şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

HANDE DEMİR - MERT DEMİR 

Mert Demir konserde Türk Pop Müziği’nin iki ikon ismiyle de aynı sahneyi paylaştı. Demir’in sahnesine konuk olan Hande Yener ‘Kibir’ şarkısını ünlü müzisyenle birlikte seslendirdi. Hande Yener sahnede “Hoş geldin aramıza, ilk günden beri muhteşem enerjini takip ediyorum. Hepimizi sürüklüyorsun, iyi ki varsın” diyerek Mert Demir’e sarıldı. Büyük alkış alan Hande Yener sahneden inmeden ‘Sopa’ adlı şarkısından da bir bölüm söyleyerek izleyenlere sürpriz yaptı.

Rams Global ana sponsorluğunda unutulmaz bir konser: "Dimash Quadaibergen!" Rams Global ana sponsorluğunda unutulmaz bir konser: "Dimash Quadaibergen!"

MUSTAFA SANDAL - MERT DEMİR 

Gecede Mustafa Sandal efsane şarkısı ‘İsyankar’la Mert Demir’in sahnesinin konuğu oldu. Sahneye sürpriz bir şekilde çıkan Mustafa Sandal enerjisiyle izleyenleri etkiledi. Şarkıyı yeni düzenlemesiyle seslendiren ikiliden Mustafa Sandal, “Mert Demir versiyonu bu” dedi. Sandal “Mert’e sizlerin huzurunda önemli bir teşekkür edeceğim. Bana arada gelip ‘Neden 90’lar gibi şarkılar yapılmıyor’ diyorlar. Ben bu akşam hepimize oksijen gibi gelen o gerçek şarkı ruhunu tekrar bize kavuşturan Mert kardeşime teşekkür ediyorum” sözleriyle büyük alkış aldı. İki müzisyen büyük istek üzerine şarkıyı ikinci defa seslendirdi.

MERT DEMİR - HANDE YENER

Mert Demir sahnesine konuk olan her iki sanatçıya da teşekkür etti.

Unutulmayan şarkılarının yanı sıra yeni şarkısı ‘Acı Veriyor’u de ilk kez Zorlu PSM’de seslendiren Mert Demir, büyük bir ekiple uzun bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü konserini başarıyla gerçekleştirdi. Hafızalardan silinmeyen ve hayranlarının büyük bir ilgi gösterdiği Mert Demir’in konserini yaklaşık 4 bin kişi izledi.

Editör: MURAT ÖZER