İlham kaynağı deniz kızı Susona Olan, suyun değiştirici ve dönüştürücü şifa gücünü kutlayan Bee Goddess X Susona Mermaid koleksiyonu’nun tanıtımı keyifli bir etkinlik ile yapıldı.

OYA TÜREGİL - MERVE SEÇKİN - KEMAL BIYIK - TÜĞÇE TANGUR - ASLIHAN KILIÇ 

FERİDE TANSUĞ ACAR

Hilton’un lüks markası LXR Hotels & Resorts ailesinin Türkiye’deki ilk oteli olan ve adını Türk mitolojisindeki şarkı söyleyen neşeli deniz kızlarından alan Susona Bodrum, dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess ile eşsiz bir koleksiyona imza attı.

CEMİL DİNÇMEN - FUNDA ERATICI ECE DİNÇ - NUR DİNÇMEN

Dişil sesin ve gücün geri dönüşüne tanık olduğumuz bu yeni çağda, suyun enerjisini yansıtan Aqua Magic mücevher parçalarına eklenen yeni arketipsel sembollerin yer aldığı Bee Goddess x Susona Mermaid Koleksiyonu, gün batımında keyifli bir etkinlik ile taçlandırıldı. 

İPEK ERSAVAŞ - ECE ŞİRİN

17 Ağustos Çarşamba günü Susona LXR Hotels&Resort Talay Lounge’da, Bee Goddess’ın kurucusu ve kreatif direktörü Ece Şirin’in denizin tasarımla buluşması çevresinde ruhsal gençleşme, yenilenme ve yeniden doğuşun eşsiz yolculuğu hakkındaki ilham verici konuşmasıyla başlayan etkinliğe Ece Şirin, Cemil DinçmenDila Tarkan, Gülen Yelmen, Zeynep Soylu, Aşkım İrem Aktulga gibi değerli davetliler katıldı. Bee Goddess kurucusu ve kreatif direktörü Ece Şirin, yeni tılsımlar için “Suyun mucizeleriyle yenilenmek ve canlanmak için onunla yeniden bağlantı kurma zamanının geldiğini hissettim. Zenginleşen mistik okyanusun ışığını her an kalbimizde taşıyalım, onun şifa gücü ile ışıldayalım.” diyor.

GÜLEN YELMEN

Editör: MURAT ÖZER