Ayrıcalıklı hizmet ve servisleri, ilham veren kampanyaları ve düzenlediği özel etkinliklerle, alışverişin ötesinde benzersiz deneyimler yaşatan Beymen, yeni sohbet serisi Beymen Travel ile seyahat tutkunlarına yeni keşif rotaları sunuyor.  

YAĞMUR AYAYDIN - EMEL AYAYDIN

SİNAN SÖKMEN - SEDA DOMANİÇ

Beymen Travel Sohbetleri’nin ilk buluşması, İstanbul’un farklı yüzlerini deneyimlemeyi, yenilikçi bir bakış açısıyla sunan seyahat kitabı Monday to Sunday Istanbul yayıncıları Marka Stratejisti, gazeteci ve yazar Seda Domaniç ve İstanbul Tour Studio CEO’su Sinan Sökmen’in katılımı ile  5 Nisan 2023, Çarşamba günü BEYMEN Zorlu Center’da gerçekleştirildi.

SÜLEY KAYRALI - SENİHA BİRAND ÇINAR

NARMİNA MUSTAFAYEVA

İstanbul’un yaratıcı ruhunu odağına alan, şehrin çok kültürlü zengin tarihinden sokak yaşantısına, güncel sanatından değişen gastronomi dünyasına ve yaratıcı ruhuna odaklanan keyifli sohbette katılımcılar, “Monday to Sunday İstanbul” kitabından renkli hikayeler eşliğinde şehrin bilinmedik yönlerini keşfetme fırsatı buldu. 

MOHAMMAD S.A.S ALSHARJİ 

Etkinliğe KKTC İstanbul Başkonsolosu Seniha Birand Çınar, Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Narmina Mustafayeva ve Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad S.A.S. Alsharji’nin yanı sıra Emel Ayaydın, Esma Dereboy Güral, Özlem Güsar, Güray Akar’ın da aralarında yer aldığı iş ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim katıldı.

ESMA DEREBOY GÜRAL

ÖZLEM GÜSAR

GİZEM OFLAZOĞLU AKAR - GÜRAY AKAR

Editör: MURAT ÖZER