Başarılı heykeltıraş Asmer Sultanova Topçu’nun heyecanla beklenen sergisi Bunny And… Mandarin Oriental Bodrum’da gerçekleşen özel bir davetle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

ARZU SAVGI

 İş, cemiyet ve birçok ünlü ismin yoğun katılımıyla gerçekleşen sergi açılışında keyifli kareler objektiflere takıldı.  

FERYAL GÜLMAN

Başarılı heykel sanatçısı Asmer Sultanova Topçu’nun Türkiye’deki ilk sergisi sanata ve sanatçılara verdiği destekle dikkat çeken Mandarin Oriental, Bodrum’da gerçekleştirilen özel bir davetle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

ESRA OFLAZ

Azeri sanatçı Asmer Sultanova Topçu’nun hem form hem kompozisyon hem de figür anlamında sınırları zorlayacak genlikteki koleksiyonu 13 Ağustos’ta gerçekleşen özel davetle Mandarin Oriental, Bodrum’da sergilendi.

HANDE TOKMAK -  ASMER SULTANOVA TOPÇU

Sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen davette iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin geniş katılımı dikkat çekti. Aralarında Arzu Savgı, Dila Tarkan, Esra Oflaz, Feryal Gülman, İpek Ayaydın, Petek Ertüre ve daha birçok ünlü ismin yer aldığı davette sanatçının eserleri büyük beğeni topladı.

TALAT - İPEK AYAYDIN

Koleksiyonunda esprili figürlerin yanı sıra Otizim Spektrum bozukluğuna dikkat çekerek Otizim Spektür Bozukluğu Eğitimi’ne de vurgu yapan başarılı sanatçı Asmer Sultanova Topçu beklenen koleksiyonu Bunny And…’i şu sözlerle özetledi: Din, dil,ırk,cinsel kimlik, global aidiyet, sağlık durumu, yaş ayrımcılığını ortadan kaldırarak insan ve hayvan eşitliliğini göz önünde bulundurup mitik yanı olan eğlenceli bir koleksiyon yapmak için yola çıktım ve bu yolculuğun sonunda Bunny And…doğdu. Bunny bazen bir eğitmen, bazen bir en iyi arkadaş, bazen de bir ebeveyn olabilir. Bunny’i global eşitliliğin gölgesi altında sizin hayal ettiğiniz kimlikle tanımlamanızı istiyorum.”  

İLKİN KARATAŞ - ASMER SULTANOVA TOPÇU

13 Ağustos’ta sanatseverler ile buluşan Bunny And… sergisi 27 Ağustos’a kadar Mandarin Oriental , Bodrum’da sizleri büyülemeye devam edecek.

PETEK ERTÜRE - SERDAR OAL

Editör: MURAT ÖZER