Gamze Erçel ve Mert Vidinli’nin ev sahipliği yaptığı ‘’Yeni Yıla Pürüzsüz Bir Başlangıç’’ daveti güzellik ve moda dünyasını bir araya getirdi.

GAMZE ERÇEL

MERT VİDİNLİ

Braun’un güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin tanıtıldığı etkinliğe Dila Tarkan, Ceylan Çapa, Derin Talu, Katre Turan, Billur Saatçi, Meriç Küçük, Eliz Fındık, Narod Çetinkaya, Mina Saygı, Derev Clara Kösedağ, Şahika Şahinkaya gibi isimler katıldı.

DİLA TARKAN

Tüketicisinin yaşamını iyileştirmeye odaklı P&G markası Braun, 20 Aralık Salı günü Alfie The Club’ta güzellik portföyünde bulunan kişisel bakım ürünlerini tanıttı. Eşsiz tasarımları ve son teknolojiye sahip ürünleriyle ön plana çıkan Braun, tüm kadınları yeni yıla pürüzsüz bir başlangıç yapmaya davet etti.  

CEYLAN ÇAPA

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim ve Medya Direktörü Nesli Kılıçal, açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, kadınların hayatını kolaylaştıran pratik ve etkili performansa sahip Braun ürün serilerinden bahsedildi. 

Braun dijital marka yüzü Gamze Erçel  ‘’Braun pratik kullanımı ve etkili çözümleriyle, her zaman çok severek kullandığım bir markaydı. Kişisel bakıma zaman ayırmayı çok seven biri olsam da; kimi zaman günlük hayatımın yoğun akışı, seyahatlerim, sosyal hayatım derken zaman zaman bakım rutinlerimi aksatmak durumunda kalıyordum. Dolayısıyla hayatımı kolaylaştıracak ve bana zaman kazandıracak bir ürün arayışındayken geçtiğimiz sene Braun Silk – expert Pro 5 ile yollarımız kesişti. Evde güvenle uygulayabildiğim ve kendime göre kişisel bakım rutinimi organize etmeme yardımcı olan bu ürün kısa sürede en büyük yardımcılarımdan biri oldu. Bu noktada tüketicilerinin yaşamını iyileştirmeye odaklı bir marka olan Braun’un bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

DERİN TALU

MERT VİDİNLİ - GAMZE ERÇEL

Gamze Erçel’in katılımı ve Mert Vidinli’nin moderatörlüğünde gerçekleşen öğle yemeği davetine birçok ünlü isim katıldı.

KATRE TURAN

Dila Tarkan, Ceylan Çapa, Derin Talu, Katre Turan, Billur Saatçi, Meriç Küçük, Eliz Fındık, Narod Çetinkaya, Mina Saygı, Derev Clara Kösedağ, Şahika Şahinkaya gibi isimlerin yer aldığı davette Gamze Erçel, Braun ile yolculuğunu çıkış noktasını davetlilere anlattı. 

BİLLUR SAATÇİ

ŞAHİKA ŞAHİNKAYA - MERİÇ KÜÇÜK

Mert Vidinli’nin moderatörlüğüyle keyifli anlar yaşayan katılımcılar, Braun’un kadınlara yönelik kişisel bakım ürünleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi oldu. 

ELİF FINDIK

NAROD ÇETİNKAYA

MİNA SAYGI

DEREV CLARA KÖSEDAĞ

Editör: MURAT ÖZER