Şarkıcı Burcu Güneş önceki gün Paraf Kuruceşme konserin de sevilen şarkıları ile dinleyicisinin karşısına çıktı.

Türkiye’nin güçlü seslerinden Burcu Güneş, geçtiğimiz gün Paraf Kuruceşme konserin de sevilen şarkıları ile dinleyicisinin karşısına çıktı.

BURCU GÜNEŞ'İN KIYAFETİ, PINAR KERİMOĞLU İMZALI 

Sahne de göz kamaştıran Burcu Güneş, kıyafeti ile izleyenleri büyüledi. Sahne kostümü nün Pınar Kerimoğlu imzalı şık tasarımı leopar ve özel deri kesim dikimleri görsellik katmış, bir buçuk ay boyunca hazırlanıp  Burcu Güneş provalar ile sahne heyecanını paylaşan Güneş, " Bir buçuk aydır sahne hazırlıkları ve provalar için hazırlandım kıyafetime çok önem veriyorum sevenlerimin, dinleyicinin karşısına iyi hitap etmek gerek Pınar Kerimoğlu yakın arkadaşım provasın da o kadar titizki en ince detaya kadar sorunsuz süper iş çıkarıyor. Çok rahat, şık ve deri üzerine olan kıyafet.  Pınar yapar da beğenilmez mi? Çok seviyorum onu " diye sahne öncesi açıklam da bulundu.

BURCU GÜNEŞ SAHNEDE GÖZ KAMAŞTIRDI

Başarılı sanatçı Burcu Güneş ve usta isim Selami Şahin, önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeydi. Başarılı sanatçılar sevenlerine unutulmaz bir konser akşamı daha yaşattı.

CESUR VE GÜÇLÜ BİR KADIN: BURCU GÜNEŞ 

Hayranları tarafından kanatlı aslan kadınına benzetilen Burcu Güneş gelen yorumların üzerine teşekkür ederek: “O zaman cesur ve güçlü bir kadın enerjisi ile bu geceye güneş gibi doğacağız.” dedi.

Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Burcu Güneş ve Selami Şahin, hayranlarının güçlü alkışlarıyla konseri sonlandırdılar.

Editör: MURAT ÖZER