Modern tasarım yaklaşımı ve estetik anlayışıyla Calvin Klein, Türkiye’deki ilk showroomunu İlkbahar 2023 koleksiyonu eşliğinde özel bir lansmanla duyurdu.

TIMO VAN DER MEER - LAURA DIDONI - EMRE KARACAN

Calvin Klein İlkbahar 2023 koleksiyonu; Calvin Klein Güneydoğu Pazarlama ve İletişim Kıdemli Direktörü Laura Didoni, Calvin Klein Avrupa, Ortadoğu ve Afrika İletişim Müdürü Timo van der Meer ve Calvin Klein Türkiye Pazarlama ve İletişim Kıdemli Müdürü Emre Karacan’ın ev sahipliğinde tanıtıldı.

MİNA CERAN

 CALVIN KLEIN TÜRKİYE’DEKİ İLK SHOWROOMUNDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DAVETTE İLKBAHAR 2023 KOLEKSİYONUNU TANITTI

ANİTA KONCABAHAR - FATİH TEZCAN - LAURA DIDONI - EMRE KARACAN - DEFNE ERCAN - - TIMO VANDER MEER - ŞEYDA MALKOÇ

Calvin Klein İlkbahar 2023 koleksiyonunun sunulduğu etkinliğe PVH Türkiye Yönetim ekibinden  Fatih Tezcan, Defne Ercan, Şeyda Malkoç, Emre Karacan, Anita Koncabahar’ın yanı sıra aralarında Mina Ceran, Caner Erdeniz, Betül Burmalı, Lale Onuk, Ecrin Bolkar ve Seran Şanlı’nın da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

CANER ERDENİZ

CALVIN KLEIN İLKBAHAR 2023 KOLEKSİYONUNDA YILDIZLAR GEÇİDİ 

JENNIE, Kendall Jenner, FKA twigs, Michael B. Jordan ve Aaron Taylor-Johnson gibi dünyanca ünlü isimlerin yer aldığı İlkbahar 2023 koleksiyonunun çekimlerini ünlü fotoğraf sanatçıları Mert Alaş ve Marcus Piggott gerçekleştirdi.

Dinamizmin vurgulandığı ''Calvins or nothing'' konseptini sürdüren koleksiyon, özgüvenin ve duyguların gücünü gözler önüne seriyor. Calvin Klein’ın yeni iç giyim koleksiyonları ve denim parçaları İlkbahar 2023 koleksiyonunda geniş bir yelpazeyle sunulup moda tutkunlarını yeni stillerle buluşturuluyor.

BETÜL BURMALI

LALE ONUK

ECRIN BOLKAR

SERAN ŞANLI

Editör: MURAT ÖZER