Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Elif İnci Aras, öğretim görevlisi olarak yer aldığı Beykoz Üniversitesi tarafından iki plaketle onurlandırıldı.

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras'ın eşi Elif İnci Aras, Beykoz Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor.

Aras, üniversitedeki çalışmalarından dolayı iki ayrı plaketle onurlandırıldı. İnci Hanım, bu önemli anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına; "Sayın Başkanım, Sayın Rektörüm, Sayın Rektör Yardımcılarım, Sayın Dekanlarım ve Değerli Hocalarım; Beni bugün iki ayrı plaketle onurlandıran bu plaketi almamda önemli rol oynayan herkese teşekkür etmek istiyorum. Belirtmek isterim ki sevgili öğrencilerim asıl beni motive edenlerdir, onlar için çabalarken ve çalışırken sürekli gelişimimi sağlayan kişilerdir, onların gelecekte başarılı olduğunu görmek benim için en büyük mutluluktur. kıymetli hocalarımın ve diğer çalışma arkadaşlarımın üniversiteye ilk başladığım günden itibaren üzerimdeki emekleri bugün Beykoz Üniversitesi’nde oluşumun bir diğer sebebidir. Bu plaketler gelecekteki çalışmalarım için motivasyon kaynağıdır, benim için gerçekten önemli olan şey öğrencilerimize ve topluma fayda sağlamak ve onların hayatlarını etkilemek için çalışmaktır. Son olarak bu plaketlere beni layık gören herkese teşekkür etmek istiyorum, benim için anlamlıdır.Sizlere minnettarım. Teşekkür ederim." yazdı.

Editör: MURAT ÖZER