Su Edition Firmasının Moda Markası olan Miasu geçtiğimiz gün Villa Emma'da verilen davet ile tanıtıldı.Markanın sahibi Cansu Özlevi kızı adına çıkardığı "Miasu" markası kadın giyimde davetler ve gece şıklığına hitap için oluşturulmuş koleksiyonlarla sahip.

MİYA SU ÖZLEVİ-CANSU ÖZLEVİ 

Aynı zamanda Influencer olan sosyal medyada Cansu Miasu olarak tanınan genç modacı  kızı adına çıkardığı markanın  ilham kaynağı aşk, tutku ve moda birleşimi enerjisi ile oluşturmuş.

FATOŞ KABASAKAL - ERKAN KAYHAN - CANSU ÖZLEVİ - YOSİ ÖZLEVİ

GENÇ MODACI CANSU ÖZLEVİ KIZI İÇİN KURDUĞU YENİ MARKASI MİASU’YU TANITTI

SERAP SARI

Koleksiyon sezon olarak giyilmesi en trend olan ürünlerden oluşmaktadır. Aynı zamanda “Must Have” yani olmazsa olmaz ve trendi geçmicek parçalarda yer almaktadır.

YAĞMUR KALYONCU

İş kadını içinde oluşturulan “ Business Woman”  Koleksiyon ürünlerinin bir diğer özelliği her ürünün herkeste olmaması adına sınırlı adette üretim yapılmaktadır. Ürünler minimum üç maksimum altı adet olarak satışa sunulmuştur.

İRİS NAZ KAYABAY-AYŞEGÜL KAYABAY

MiaSu Markası olarak yardıma muhtaç cocuklara yönelik yardım kampanyaları oluşturarak ve yıllık kar oranının belli bir bölümü bağış yapılıcak.

GİZEM TAPAN-AYPEN TELCİ

Villa Emma'da yapılan tanıtım davetinde ayrıca yeni kreasyonları tanıtmak için mini bir defile yapıldı.

BANU NOYAN

Miasu tanıtım lansmanına katılan konuklar arasında; Serap Sarı, Yağmur Kalyoncu, Ayşegül Kayabay, Fatoş Kabasakal, Yosi Özlevi, Aypen Telci, Gizem Tapan, Banu Noyan, Arsevi Yeter, Berra Ateş, Serhat Kaynarpınar, Dilara Kirmit ve İlayda Oymak vardı.

ARSEVİ YETER

BERRA ATEŞ

DİLARA KİRMİT-SERHAT KAYNARPINAR

İLAYDA OYMAK

DERYA ATLI

GÖKÇE GÜREŞÇİ

GÜL ERÇETİNGÖZ

İPEK ESMER

MERAL ÇALIŞICI

PINAR YARANIR

SELİN KILIÇ

SİNEM YILDIRIM

TUĞBA ŞAŞMAZ

ZEYNEP ÖZYAĞCILAR

EZGİ GÜLER 

Editör: MURAT ÖZER