Buluşturan Haberleri

Buluşturan haberleri ve güncel Buluşturan gelişmeleri, Buluşturan ile ilgili tüm video, Buluşturan fotoğrafları ve Buluşturan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Dünyaca ünlü sanatçı Emre Ertürk kuratörlüğünde, ressam Sara Özsarfati'nin "Odaklanma" adlı ilk kişisel resim sergisi, 23 Şubat'da, La Galeri d'art...

MAGAZİN

2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi, önceki gün Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

MODA

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

CEMİYET

Zaferin Rengi filminin galası geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yapımcı, yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde AKM'de gerçekleşti.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

MODA

Her daim güçlü ve çarpıcı tasarımlarla; fauna, flora ve tılsımların eşsiz güzelliklerini mücevherlere yansıtan Begüm Khan, lüks kavramını estetik ile...

CEMİYET

Alem Golden Gala'nın 3'üncüsü göz alıcı bir geceye dönüştü. Four Seasons Hotel Bosphorus'un muazzam atmosferinde düzenlenen davette ünlü isimler bir...

MODA

NOCTURNE ve Hande Erçel, lüks ve şıklığı buluşturan tasarımlarla yeni yıla göz alıcı bir giriş yapıyor...

MODA

Samsung ve Raisa Vanessa, 7 Aralık'ta Pilevneli Galeri’de gerçekleşen özel bir davetle "Flip Collection" koleksiyonunu başarıyla tanıttı.

SİNEMA

Netflix’in merakla beklenen animasyon filmi Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu, İstanbul’daki özel gösterimiyle aileleri bir araya getirdi.

MODA

Rabanne H&M Koleksiyonu, sınırlı sayıda misafirlerin katılım gösterdiği bir ön satış daveti ile ilk defa satışa sunuldu.

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.