2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi, 28 Şubat'ta Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

SİMGE DÖNGEL - MERT VİDİNLİ

Türkiye Dermokozmetik Pazarı’nın öncüsü Vichy, göz çevresi için daha genç görünüm ve 360 derece bakım sunan 2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi’ni, önceki gün Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen görkemli bir lansman ile tanıttı. 

AKASYA ASILTÜRKMEN 

Dermatologlar tarafından en çok tavsiye edilen yaşlanma karşıtı cilt bakım markası Vichy’nin kırmızı dünyasından ilhamla büyüleyici bir atmosfere bürünen Binbirdirek Sarnıcı’nda, Vichy Marka Müdürü Simge Döngel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtıma aralarında; Mert Vidinli, Pelin Kaya, Akasya Asıltürkmen, Bilge Yenigül, Meriç Küçük, Pınar Hotiç, Mihre Mutlu ve Katre Turan’ın da yer aldığı çok sayıda davetli katıldı. Özel deneyim alanlarında ürünü yakından inceleyen davetliler, ayrıca göz bakımıyla ilgili merak ettikleri konularda da uzmanlardan bilgi alma fırsatı buldu. 

  • GELİŞTİRİLMİŞ VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST AİLESİ'NDEN YAŞLANMA KARŞITI GÖZ BAKIM 

ASLI KARSLI - GİZEM TÜFEKÇİ PİŞKİN 

Yaşlanma, glikasyon ve çevresel etkenler gibi faktörlerle kolajen üretiminin yaş ilerledikçe %75 oranında azaldığını* ve kolajen kaybının hızlandığını söyleyen Vichy Marka Müdürü Simge Döngel, “Özellikle göz çevresi; çevresel etkiler, yaşam tarzı ve hormonal  değişiklikler kaynaklı kolajen kaybı belirtilerinin görüldüğü bölgeler arasında ilk sırada yer alıyor. Yaşlanma karşıtı bakımda en çok satan Vichy Liftactiv Collagen Specialist Krem, cildin ihtiyacı olan birden fazla kolajen tipinin üretimini destekleyen pro-peptit teknolojisi ile kapsamlı kolajen bakımı sunuyor. Peptitler, Pro-xylane ve Cg Vitamini içeren Vichy Liftactiv Collagen Specialist Göz Kremi, Vichy Collagen Specialist Bakım Kremi ile birlikte rutin olarak günde iki defa kullanım sonrası; kaz ayağı kırışıklıkları, göz altı kırışıklıkları, göz altı torbaları, koyu halkalar ve düşük göz kapakları gibi 5 yaşlanma belirtisinin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor, %+200 daha fazla kolajen üretimi desteği ve 5 tip kolajeni artışı** ile göz çevresi için daha genç görünüm ve 360° bakım sunuyor” dedi.

YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı! YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı!

BİLGE YENİGÜL 

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Göz Kremi’nin parfümsüz formülü, hassas cilt üzerinde dermatolojik ve oftalmolojik kontrol altında test edilmiştir. 

DAMLA ALTUN

ECEM BAYAR

ECENAZ ÜÇER

GİZEM KAYA

KATRE TURAN

MERİÇ KÜÇÜK

MİHRE MUTLU

PELİN KAYA 

PINAR HOTİÇ

YAREN ALACA

YİĞİT YAZICI - BİLGE YILDIRIM - BİRCE GÜLER AVCI - SİMGE DÖNGEL - ESRA SAYAN - GÜLSÜM KARAKAŞ 

Editör: MURAT ÖZER