Daveti Haberleri

daveti haberleri ve güncel daveti gelişmeleri, daveti ile ilgili tüm video, daveti fotoğrafları ve daveti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

PINKO, geçtiğimiz günlerde özel bir alışveriş deneyimi sunarak moda tutkunlarını büyüledi...

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

MEKAN

ÖZGÜR ARAS ‘EV’İN ANAHTARINI VERDİ

MODA

Ace Nayman, VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli bir lansman daveti ile tanıttı.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

MODA

NeoBloom, EX NIHILO’nun 10 yıllık tutku dolu serüvenini kutladığı yeni parfüm BLUE TALISMAN’ı, İstanbul cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı özel...

GENEL

SPACEX şirketinin kurucusu ve Twitter'ın (X) sahibi Elon Musk, gelecek yıl TEKNOFEST'e katılacağını açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine günübirlik çalışma ziyaretinde bulunmak için gittiği Nahçıvan’a ulaştı.

GENEL

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov,  dün Arnavutluk Dönem Başkanlığı davetiyle düzenlenen Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde Ermenistan ile yaşanan gelişmeler hakkında...

CEMİYET

Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki brunch'ta Sensai yenilenen ürününü seçkin davetlileriyle buluşturdu.

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.