Dünyaca ünlü lüks ve niş parfümlerin Türkiye’deki temsilciliğini üstlenen NeoBloom, EX NIHILO’nun 10 yıllık tutku dolu serüvenini kutladığı yeni parfüm BLUE TALISMAN’ı, İstanbul cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı özel bir yemekle tanıttı

FERYAL GÜLMAN 

Niş parfüm markası EX NIHILO’nun Türkiye distribütörü NeoBloom, EX NIHILO’nun 10 yıl önce yolculuğunun başladığı Place Vendôme’dan ilham alarak yarattığı BLUE TALISMAN’ı özel bir yemekle tanıttı. NeoBloom Kurucu Ortakları Birgül Ulucan Öztürk ve Gamze Ulucan ev sahipliğinde,

BİRGÜL ULUCAN ÖZTÜRK - SYLVIE LODAY - GAMZE ULUCAN 

EX NIHILO kurucularından Sylvie Loday’in katılımıyla, Arkestra’da düzenlenen yemekte, parfümün üretim ve nota yolculuğu davetlilerle paylaşıldı. 

SONSUZ RUHSAL ENERJİNİN MODERN SEMBOLÜ BLUE TALISMAN 

Parfümör Jordi Fernandez’in  EX NIHILO felsefesinin bir sembolü olarak tasarladığı BLUE TALISMAN’ın üst notalarında bergamot, zencefil, mandalina ve armut yer alıyor.

MELDA KAMHİ KOSİF 

Orta notalarında Georgywood ve portakal çiçeği ve alt notalarında da Akigalawood, Ambrofix ve misk yer alan parfüm, duyuları tetikleyen sonsuz ruhsal enerjinin sanatsal ve modern bir sembolü olarak tanımlanıyor. 

HANDE TOKMAK - MELDA NARMANLI ÇİMEN

Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet

EŞSİZ VE ÖNCÜ RUHUNU TEMSİL HİPNOTİK BİR MÜCEVHER 

BLUE TALISMAN, markanın eşsiz ve öncü ruhunu temsil eden hipnotik bir mücevher gibi işlenmiş adeta. Kokunun yaratıcısı parfümör Jordi Fernandez, aynı zamanda amber kokuları alanında bilinen bir uzman.

ASLIHAN DOĞAN TURAN 

Kendi kendini yetiştirmiş bir parfümör olan Fernandez’in Ex Nihilo için daha önce THE HEDONIST ve EXPLICITE gibi ikonik kokulara da imza atmış olması bir tesadüf değil.   BLUE TALISMAN armut ve bergamotun ince tazeliğiyle ifade edilen, soyut misk ve amber notalarıyla yumuşatılan, sonsuz ruhsal enerjinin son derece modern bir gövdede birleşmiş koku sembolü adeta.

BESTEMSU ÖZDEMİR 

Bu kreasyon, büyüleyiciliği ve sayısız yönü aracılığıyla markanın öncü ve eşsiz ruhunu temsil ediyor. Gerçek bir sanat eseri olarak, EX NIHILO için her şeyin 10 yıl önce başladığı Place Vendôme bölgesinin tüm seçkinliğiyle dopdolu.

BETÜL AVCI

EX NIHILI 10. YAŞINI İKONİK MAVİ RENGİN BÜYÜSÜYLE KUTLUYOR 

Bu mavi renk ve özel şişesi, EX NIHILO'nun bir tılsım formuna mühürlenmiş özünü yansıtıyor. Bu vurgunun düşündürdüğü sahnede, tıpkı güzel bir pırlantanın yüzeylerini delip geçmişçesine yoğun bir ışık kompozisyonun ortasında kalmış BLUE TALISMAN şişesi yer alıyor. Parfüm evinin10. yılını kutlayan bu parlak başyapıt kokusunun tüm zenginliğini ifade eden masmavi bir sahne. 

GAMZE SARAÇOĞLU

BLUE TALISMAN ile EX NIHILO artık bir dönüm noktasını geçmiş oluyor ve bu anın büyüsünü paylaşmak için mavi rengin pozitif çağrışımlarına bu eşsiz kokunun eşlik etmesini sağlarken Eylül ayında tüm dünyayla aynı anda piyasaya sürülecek 10. Yıl Limited Edition parfüm şişeleri ve kutularıyla bu anı ölümsüzleştiriyor.

HANDE CAN 

HANDE TAVİLOĞLU

 İBRAHİM KUTLUAY

MEHTAP ELAİDİ

KANER KIVANÇ 

MELİS GÜRAL

RÜYA BÜYÜKTETİK

TUĞÇE ARNAS

TOLGA SEZGİN 

ZEYNEP ÜNER

EX NIHILO - BLUE TALISMAN

Editör: MURAT ÖZER