Yılını Haberleri

yılını haberleri ve güncel yılını gelişmeleri, yılını ile ilgili tüm video, yılını fotoğrafları ve yılını haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Marie Claire, Türkiye'de yayımlanmaya başlamasının 35. yılını, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen görkemli bir davetle kutladı.

CEMİYET

Suzan Sabancı ve Linda Wachner’in eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti (ATS), Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılını The Plaza Hotel New...

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

MODA

Özgür Masur, Cumhuriyetimizin 100. yılını, ANATOLIA by ÖZGÜR MASUR koleksiyonunu, Tersane İstanbul’da muhteşem bir defileyle sundu.

CEMİYET

 Karaca, önceki gün Pera Palace’ta gerçekleştirdiği Cumhuriyet Balosu’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutladı.

MAGAZİN

URBAN Care 10. Yılını Çağla Şıkel ve Enis Arıkan’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Mabel Matiz konseriyle kutladı.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

CEMİYET

Shangri-La’nın, 2013'te İstanbul’da kapılarını açan oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümünü Shang Palace’da benzersiz bir davetle kutladı.

CEMİYET

Ecole St. Pierre Hotel tarihin kalbi galata'da 2. kuruluş yılını yeni lezzet ve sunumları ile kutladı...

SANAT

Sabancı Topluluğu, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını Şef Cem Mansur yönetiminde Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası ile kutladı

MAGAZİN

Cemiyet hayatının gözde çifti Derya Kartoz - Tülin Kartoz evliliklerinin 41'inci yılını geride bıraktı.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.