Lüks parfüm markaInitio Parfum Privés, Hedonist Koleksiyonu’nun yeni parfümü Paragon’un tanıtımını, global marka sözcüsü Thibaut Desbazeille ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

FABIO MAZZOTTI - BİRGÜL ULUCAN ÖZTÜRK - THIABAUD DESBAZEILLE 

Parfüm dünyasının gözde markalarından Initio Parfüm Privés notalarıyla içsel bir yolculuğa sürükleyecek yeni parfümü Paragon’u, Momo Bebeköy’de özel bir davetle tanıttı.

THIBAUD DESBAZEILLE

Initio Parfum Privés global marka sözcüsü Thibaut Desbazeille ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda davetliler bu mistik kokuyu Lifestyle Medicine Phd, Aura      Consultant Yeliz Rüzgar ile holistik bütünleme eşliğinde keşfetti. 

BİRGÜL ULUCAN ÖZTÜRK

INITIO PARFUM PRIVES HEDONIST KOLEKSİYONU’NUN EN YENİ ÜYESİ PARAGON’A İSTANBUL’DA ÖZEL DAVET

ŞANSIM ADALI

CAROLINA ALMOZINO

Initio Parfum Privés, Paragon lansmanına aralarında Initio Parfum Privés Türkiye Distribütörü Birgül Ulucan Öztürk’ün yanı sıra Şansım Adalı, Gizem Barlak, Cemre Kemer, Rüya Büyüktetik, Zeynep Soylu, Mina Ceran, Caroline Almozino, Nil Ninat, Mert Vidinli, Betül Burmalı, Duygu Bal, Asena Sarıbatur, Narod Çetinkaya ve Nilay Yalçınkaya’nın da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

GİZEM BARLAK

Şamanların büyülü enerjisinden ilham alınarak yaratılan Paragon, içeriğindeki Palo Santo ağacının odunsu enerjisiyle ruhu yatıştırırken, beyaz adaçayı ile zihni arındırıyor.

CEMRE KEMER

Initio ailesinin en yeni üyesi Paragon, bergamotun sakinleştirici aromasıyla lavantanın heyecanlı etkisini bir arada bulunduruyor.

MİNA CERAN

İçeriğindeki notalar sayesinde zihni negatif düşüncelerden arındırarak enerjinizi yeniliyor. 

RÜYA BÜYÜKTETİK

ASENA SARIBATUR

BETÜL BURMALI

DUYGU BAL

NAROD ÇETİNKAYA

NİL NİNAT

NİLAY YALÇINKAYA

MERT VİDİNLİ

Editör: MURAT ÖZER