Her yıl birbirinden özel büyüleyici kokularıyla geri sayım heyecanına ortak olan Jo Malone London 2023’e sayılı günler kala Melis Ağazat’ın ev sahipliği ve yakın çevresinin katılımıyla The Ritz Carlton Residances, İstanbul’da ışıltılı bir geceye imza attı.

ARZU SABANCI 

MELİS AĞAZAT 

Hediye verme sanatının öncüsü Jo Malone London, Melis Ağazat’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemek davetine iç ısıtan kokularıyla eşlik etti.

JO MALONE LONDON - MELİS AĞAZAT 

Sevdiklerimizle geçirdiğimiz her anın özel ve kutlamaya değer olduğunu bir kez daha hatırlatan bu özel davete, Melis Ağazat’ın yakın çevresinden Arzu Sabancı, Gülen Yelmen, Arzu Savgı, Beste Yurttaş , Özlem Avcıoğlu ve Pelin Kaya gibi isimler katıldı.

SERRA TAŞKENT - GÜLEN YELMEN - MELİS AĞAZAT

JO MALONE LONDON KOKULARIYLA MASALSI BİR AKŞAM YEMEĞİ

Bu özel akşam yemeğinde Jo Malone London, yeni yıl için sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonu ve ikonik kokularıyla büyüleyici bir atmosfere eşlik etti.

ARZU SAVGI 

The Ritz Carlton Residances, İstanbul Jo Malone London ile gerçekleşen bu özel akşam yemeği için kapılarını açtı, evde sevdiklerimizle geçirdiğimiz uzun sohbetli, sıcak ve keyif dolu anları ölümsüz kılan gecede davetliler keyifli zaman geçirdiler.

BESTE YURTTAŞ 

Mutluluk verici kokularıyla hediyeleşmeyi bir sanata dönüştüren Jo Malone London, bu yıl da eşsiz kokuları ve ikonik paketlemeleriyle sevdikleriniz için seçeceğiniz hediyelerde vazgeçilmeziniz olacak.

SUZAN TOPLUSOY 

Paylaştığınız keyifli anları her daim hatırlanır kılan Jo Malone London, 2023’te de en keyif dolu anlarınıza eşlik edecek!

ROZALİN ERASLAN 

YELDA TİFTİK 

SERRA TAŞKENT 

PELİN KAYA 

BİLLUR SAATÇİ 

AYTÜL AYKE FIRATOĞLU 

MELİS AĞAZAT - ARZU SABANCI 

OĞUZ EREL 

Suzan Toplusoy - Arzu Savgı - Melis Ağazat - Aytül Ayke Fıratoğlu - Arzu Sabancı - Özlem Avcıoğlu - Fatoş Mildon - Özlem Eraslan - Rozalin Eraslan - Oğuz Erel

#JustBecause #HediyeVermeSanati

Editör: MURAT ÖZER