Yeni yıl ruhunu yansıtmak için her yıl özenle hazırlanan koleksiyonları ve ikonik hediye kutuları ile yeni yılı heyecanla karşılayan Jo Malone London, Pınar Hacıraifoğlu’nun ev sahipliği ve yakın çevresinin katılımıyla keyifli anları her daim hatırlanır kılacak ışıltılı bir geceye imza attı.

PINAR HACIRAİFOĞLU 

2023’e günler kala iç ısıtan kokularıyla Jo Malone London, Pınar Hacıraifoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen yemek davetine eşlik etti.

PINAR SABANCI - PINAR HACIRAİFOĞLU - SANEM TEZMAN - VANESSA SASSON - SELİN KOÇAK - RAİSA SASSON - SABA TÜMER - PELİN ÇUTAKYAN - CAROLİN ALMOZLİNO 

JO MALONE LONDON İLE MUTLULUK SAÇAN BİR AKŞAM YEMEĞİ!

Sevdiklerimizle geçirdiğimiz özel anların önemini hatırlatan bu özel davete, Pınar Hacıraifoğulu’nun yakın çevresinden Pınar Sabancı, Saba Tümer, Sanem Tezman, Raisa ve Vanessa Sasson, Selin Sürmeli Koçak, Pelin Çutakyan ve Carolin Almozlino gibi isimler katıldı.

PELİN ÇUTAKYAN ERDİL 

Yılbaşı ve hediye diyince akla ilk gelen marka olan Jo Malone London, bu keyifli akşam yemeğinde yeni yıl için özel kokuları ve ikonik hediye kutuları ile yer aldı.

Birlikte geçirilen her anın kutlanmaya değer olduğunu hatırlatan, hediye verme sanatının öncüsü Jo Malone London’ın büyüleyici kokularının atmosferi doldurduğu bu eğlenceli gecede davetliler keyifli zaman geçirdiler.

PINAR HACIRAİFOĞLU 

Hatıralar ve kokular arasında bir bağ kuran Jo Malone London, bu yılda sevdiklerinize özenle seçeceğiniz, onları mutlu edecek hediyelerde ilk tercihiniz olacak. Birlikte geçirdiğiniz keyifli dakikaları ölümsüzleştiren Jo Malone London bu yıl da her hatıranızı büyüleyici kılıyor.

#JustBecause #HediyeVermeSanati

Editör: MURAT ÖZER