Yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanındaki müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan Kenan Doğulu, sezonun heyecan dolu ilk Harbiye konseriyle sevenleriyle buluştu.

Güzel şarkıcı Karol G, Dominik'ten paylaşım yaptı! Güzel şarkıcı Karol G, Dominik'ten paylaşım yaptı!

SİREN ERTAN - ERSİN KAYALAR

Müzik dünyasının yıldızı Kenan Doğulu, yaz konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Doğulu, 2 Temmuz Pazar akşamı her yıl heyecanla beklenen Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sezonun ilk konseriyle sevenleriyle buluştu.

KENAN DOĞULU 

HARBİYE’DE KENAN DOĞULU RÜZGARI

Müzikseverler, BtcTurk 10. Yıl Konserleri kapsamında Kerkisolfej organizasyonuyla gerçekleşen konserde Doğulu’nun sevilen şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

ENGİN HEPİLERİ - BEYZA ŞEKERCİ

Eğlence dolu geceyi Harbiye’nin büyüleyici atmosferinde Bumaya ve Hezarfen ile başlatan sanatçı, aralarında son yıllarda ses getiren Yaramızda Kalsın, Yosun ve Vay Be’nin de yer aldığı geniş seçkisiyle unutulmaz biz geceye imza attı.

Tüm konserlerinde heyecanla beklenen etkileyici sahne performansıyla dikkatleri üzerine çeken Doğulu, gecenin enerjisini doruğa çıkardı. Sevenlerinin isteği üzerine bis yapan müzisyen, Olmaz ve Aşk ile Yap parçalarını seslendirerek geceyi sonlandırdı.

KAREN SİLVA MOURA - BİRAND TUNCA

Performansının yanı sıra göz alıcı sahne kıyafetleriyle görsel bir şölen yaşatan Kenan Doğulu, Harbiye’de Maison Generation tasarımlarıyla sahne aldı.

MİNA TÜREL - CENAN GENÇER - ZEYNEP ASLAN

Öte yandan Kenan Doğulu'yu izlemeye gelenler arasında Engin Hepileri- Beyza Şekerci, Siren Ertan- Ersin Kayalar, Birand Tunca-Karen Silva Moura, Zeynep Aslan-Mina Türel-Cenan Gençer- Saffet Emre Tonguç gibi ünlü isimlerde vardı.

SAFFT EMRE TONGUÇ - BAHAR AKINCI

ESRA KIZILDOĞAN -BARIŞ YILDIZ

Editör: MURAT ÖZER