Puntonun ilkbahar yaz koleksiyonu Creative Director Nilgün Okutan ev sahipliğinde tanıtıldı. Keten, pamuk ve saten kumaş ağırlıklı parçalardan oluşan koleksiyon Punto Nişantaşı mağazasında heyecanla sizi bekliyor...

NİLGÜN OKUTAN - PERVİN ERSOY - BİLGE KURU

1994 yılında hazır giyim deri ve kürk giyim ve aksesuarları üreticisi olarak kurulan Punto, günümüzde sektörünün lideri konumundadır.

SELMA ERGENÇNEBAHAT ÇEHRE - NİLGÜN OKUTAN

PUNTO'DAN "YAZ'A MERHABA" DAVETİ

Yıllar boyunca Punto Group, lüks moda endüstrisinde seçkin bir konuma yükseldi. Hedefimiz, dünyadaki güncel trendleri benzersiz koleksiyonlarımızla yansıtmak ve yeni avangart alanlara girmek için yenilerini belirlemektir.

NİLGÜN OKUTAN - ŞEBNEM ÇAPA

Global bir marka olarak, lüks ürünlere verdiğimiz değer ve ürün sunumuna gösterdiğimiz koşulsuz ilgi ile müşterilerimizin dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Punto Group'ta yalnızca olağanüstü ürün kalitesi, birincil satış yerleri ve otantik fiyatlandırma sunmayı hedefliyoruz. Tüm ürünlerimizin bu önemli ve çok değerli gereksinimleri karşıladığından emin oluruz.

NİGÜN OKUTAN - MÜGE SIRMABIYIK

Geniş bir ürün yelpazesi sunarak güçlü bir müşteri tabanı oluşturmayı başardık. Müşteri ile gerçek uzun vadeli bağları sürdürmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Amacımız yaşam için tedarik etmektir.

NİLGÜN OKUTAN - BATYA KEBUDİ

Müşteri Memnuniyeti bir numaralı önceliğimizdir. Müşterilerimiz bizim baş tacımızdır. Memnuniyeti yüksek tutmanın ana bileşenlerinden biri, satış sonrası hizmetten geçer. Sonsuz ürün çeşitliliğimizin tadını çıkarmaya karar verildikten sonra her adımda yardım etmeye özen gösteriyoruz.

SİBEL KERİMOĞLU - NİLGÜN OKUTAN 

Müşterilerimiz, Punto Group ailesinin bir parçası olmanın ne anlama geldiğini ilk elden deneyimliyor.

Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley" Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley"

SELMA ERGENÇ

SELMA ERGENÇ

NİLGÜN OKUTAN - SELMA ERGENÇ

NİLGÜN OKUTAN - SELMA ERGENÇ

Bu değerli ilişkileri sürdürmek için müşterilerimizin kim olduğunu bilmeye özen gösterir ve onları kim olduğumuz konusunda sürekli güncelleriz Dikkatlice düşünülmüş olaylar, koleksiyonlarımızı tanıtıyor ve temel inançlarımızı iletiyor.

Deneyimli bir tasarımcı ekibi ve kendi Ar-Ge bölümümüzün yetenekli desteği ile Punto Group, sayısız uluslararası markaya ilham vermeyi başardı. Tasarım ekibimiz, öncelikle müşterilerin ihtiyaç ve tercihlerine odaklanarak çeşitli koleksiyonlar yaratmaya çalışır.

PUNTO 

Editör: MURAT ÖZER