Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olma iddiasıyla sektöre adım atan Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Redstone, yenilikçi franchise sistemiyle hız kesmeden büyümesini sürdürüyor.

Kısa sürede Rusya, Güney Afrika, İspanya, Fransa, Almanya, Kazakistan, Polonya ve Amerika’da franchise veren firma yurt içi ve yurt dışında toplam 40 şubeye ulaşan firma Bomonti Hilton İstanbul’da görkemli bir ödül töreni düzenledi.

EVRİM KIRMIZITAŞ BAŞARAN 

İş,sanat ve sosyal yaşam dünyasın bir çok ismin katıldığı gecede birçok dalda ödül verildi. Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sahnede yaptığı konuşmasında; 2023 yılında daha çok ofise ulaşmayı hedeflediklerini belirterek "Bundan üç yıl önce kendi markamızı oluşturma kararı aldık. Ancak pandeminin etkisiyle 2021’in son aylarında hayata geçirme fırsatı bulduk. Bu kadar kısa sürede karşılaştığımız yoğun talep, bizi bile şaşırttı" dedi. 

ÖMER FARUK BAŞARAN - EVRİM KIRMIZITAŞ BAŞARAN 

"Sadece sosyal medya hesabımdan yaptığım duyuruyla, ilk 24 saat içinde yurt içi ve yurt dışından 1.000’e yakın başvuru aldık" diyen Başaran, "İlk üç ay içinde genel merkez personel sayımız 60’a yükseldi ve daha büyük bir ofise geçmek durumunda kaldık. Kısa sürede  Amerika'nın da dâhil olduğu 8 ülkeye franchise verdik. İsrail, Yunanistan ve Kıbrıs başta olmak üzere pek çok ülkeden yatırımcılarla da görüşmelerimiz sürüyor. Redstone’la Türkiye’den dünyaya açılan ilk gayrimenkul franchise markası olarak bir ilki başarıyoruz. Üç yıl için şube sayımızı 300’e çıkararak pazar lideri olmayı hedeflemekteyiz. 10 yıl içerisinde ise dünya genelinde 4 bin ofis ve 10 bin çalışana ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca dünyanın farklı noktalarındaki Türklere global anlamda çalışma fırsatı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

ERDAL GÜVENÇ - YAĞMUR KALYONCU 

YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı! YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı!

Gecenin sonunda Demet Akalın sahne aldı. Katılan misafirler hareketli şarkılarla gece yarsına kadar eğlenerek eşlik etti. 

FERHAT AYDIN

CENK KÖKAN 

SERHAT KAYNARPINAR 

NEFİSE KARATAY 

DEMET AKALIN

CANAN ANDERSON 

CLUB CUBANA 

Editör: MURAT ÖZER