Türkiyenin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi The ORGANICS by Red Bull, başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkeklerin ödüllendirildiği GQ Men of the Year Ödül Töreni’nde katılımcılardan büyük ilgi gördü. 1 Aralık Perşembe akşamı gerçekleştirilen etkinlikte aralarında Berk Oktay, Caner Erdeniz, Fırat Doğruloğlu, Gülcan Aslan, Müge Boz, Tuba Ünsal ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin de yer aldığı katılımcılar, The ORGANICS by Red Bull’un yedi farklı lezzeti ile bu etkinliğe özel olarak hazırlanan sunumları deneyimleme imkanı buldu.

BERK OKTAY - YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi The ORGANICS by Red Bull, bu sene “Birlikte Varolmak” temasıyla gerçekleştirilen GQ Men of the Year Ödül Töreni’nde katılımcılardan büyük ilgi gördü. 

KENAN DOĞULU - BEREN SAAT

1 Aralık Perşembe akşamı Raffles İstanbul’da gerçekleştirilen etkinlikte GQ Türkiye’nin 10. yılına istinaden 10 ana kategoride başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekler ödüllendirildi.

Aralarında Berk Oktay, Caner Erdeniz, Fırat Doğruloğlu, Gülcan Aslan, Müge Boz, Tuba Ünsal ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlü isimlerin de bulunduğu katılımcılar The ORGANICS by Red Bull’un yedi farklı lezzeti ile bu etkinliğe özel olarak hazırlanan sunumları deneyimledi.

MÜGE BOZ

The ORGANICS by Red Bull; %100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici tatlarla harmanladığı Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale, Dark Orange, Viva Mate ve Spicy Ginger çeşitleriyle, lezzet tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. 

Editör: MURAT ÖZER