Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un göz alıcı Boğaz manzarasına sahip yepyeni havuzunun açılışı keyifli bir “Sonbahara Merhabadavetiyle gerçekleşti.

ZUHAL ŞAHLI - SÜNDÜZ EDİZ

Six Senses Kocataş Mansions  Pazarlama ve İletişim Direktörü Zuhal Şahlı ve Wellness Direktörü Sündüz Ediz Kibar ev sahipliğinde; gerçekleşen davete Didem Bağrıaçık, Jale Balcı, Gilman Karadeniz, Kerim-Hande Sabuncuoğlu, Erhan-Bahar Çolekel, Elif Çürüksulu, Gökhan Özeray, Meltem Güneri, Mine Aksu, Pelin Atay KuranSibel Kerimoğlu ve Volkan Karataş, katılım gösterdi.

SİBEL KERİMOĞLU

Six Senses Kocataş Mansions yeni sezonu yeniliklerle karşılamaya devam ediyor.

DİDEM BAĞRIAÇIK

Six Senses Spa misafirlerine ve üyelerine özel Panoramik Boğaz manzaralı havuz alanının açılışı İstanbul iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

GİLMAN KARADENİZ

Six Senses Kocataş Mansions  Pazarlama ve İletişim Direktörü Zuhal Şahlı ve Wellness Direktörü Sündüz Ediz Kibar ev sahipliğinde; gerçekleşen davete Didem Bağrıaçık, Jale Balcı, Gilman Karadeniz, Kerim-Hande Sabuncuoğlu, Erhan-Bahar Çolekel, Elif Çürüksulu, Gökhan Özeray, Meltem Güneri, Mine Aksu, Pelin Atay Kuran,  Sibel Kerimoğlu ve Volkan Karataş katılım gösterdi.

KERİM - HANDE SABUNCUOĞLU

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un Spa alanında açılan yepyeni Boğaz manzaralı havuz alanı “Sonbahara Merhaba” davetiyle misafirlerin beğenisine sunuldu.

PINAR - EROL SOLU

Panoramik Boğaz manzarası ve Six Senses Spa’nın dingin atmosferiyle bütünleşen havuz alanı misafirlerden tam not aldı.

ELİF ÇÜRÜKSULU - ARZU DEMİRER

Davette Six Senses Kocataş Mansions Executive Chef’i Yusuf Kızılırmak’ın yönetiminde hazırlanan damak çatlatan lezzetler ve DJ’in müzikleri davetlilere keyifli anlar yaşattı.

ERHAN - BAHAR ÇOLAKEL

PELİN ATAY KURAN

MELTEM GÜNERİ

MELTEM GÜNERİ

JALE BALCI

SÜNDÜZ EDİZ KİBAR

VOLKAN KARATAŞ

Editör: MURAT ÖZER