Anneler Günü ve Dünya Aile Olma Haftası sebebiyle Liv Hospital, Parıltı Görme Engelliler Derneği ve Dünya Gazetesi Kadının Çekim Gücüsosyal sorumluluk projesine imza attı.

Arzu Sabancı'dan 'Anneler Günü' mesajı Arzu Sabancı'dan 'Anneler Günü' mesajı

NEŞE GÖNÜLMONİK İPEKEL - FERYAL GÜLMAN 

KADININ ÇEKİM GÜCÜ İÇİN EL ELE

Gelirinin görme engelli çocuklarımızın eğitimine aktarılacağı sosyal sorumluluk projesi lansmanı yoğun bir katılımla İstanbul Lale Vakfı Müzesi’nde yapıldı.

SERGİ FOTOĞRAFLARINDAN AJANDA DA YAPILDI

Kadının çekim gücünün, değtirme, yaratma, dönüştürmeyi iyileştirerek yapabileceğinin gösterildiği ‘Kadının Çekim Gücü’ Sosyal Sorumluluk Projesi’nde Liv Hospital Hekimleri, cemiyet ve iş hayatından rol model kadınlar, özel çocuklarımız için kamera karşısına geçti.

NEŞE GÖNÜL - MERİ İSTİROTİ 

Sergi için çekilen fotoğraflardan oluşan “Kadının Çekim Gücü Ajandası’nın satışından elde edilen gelirin görme engelli çocuklarımızın eğitimine aktarılacağı projenin fotoğrafları Emirgan Lale Vakfı Müzesi’nde ziyaretçileri ile buluşacak.

İŞ, SANAT  VE CEMİYET HAYATI PROJEDE BULUŞTU 

“Kadının Çekim Gücü” Sosyal Sorumluluk Projesi için Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ferah Ece, Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kadriye Kılıçkesmez, Çocuk Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Tiraje Celkan, Geriatri Uzmanı Doç. Dr. Birkan İlhan, Parıltı Derneği Başkanı Neşe Gönül, İş Kadını Feryal Gülman, İş Kadını Berat Hotiç Mutuşoğlu, İş Kadını Çiğdem Hitay gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim kamera karşısına geçti.

MERİ İSTİROTİ 

AJANDANIN GELİRİ GÖRME ENGELLİ ÇOCUKLARA 

Kadının çekim gücü ile her şeye dokunabilme yetisine sahip olduğunu söyleyen Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, “Kadınlar geleceğimizin değişmesinde ve şekillenmesinde en önemli etkendir. Dünyayı sevgiyle, sabırla, aşkla değiştirebilirler. İşte tam da bu amaçla her yaştan ve meslek dalından kadınlar olarak özel çocuklarımız için bir araya geldik. Bu yolculukta yanımızda olan tüm güçlü kadınlara teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.



Editör: MURAT ÖZER